logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Hotel WELA zvezdazvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Сончев Брег

Локација: Се наоѓа на 200 метри од плажата.

Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, сеф, 2 ресторана, 3 бара, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен и тераса. 

Услуга: All Inclusive.

Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, фитнес центар, СПА центар, фудбал, одбојка, мини-голф, анимација за деца и возрасни.

 

Wela 4*         PREMIUM ALL
DBL соба (2/2+2/3+1)  24.04-03.06 04.06-17.06 18.06-01.07 02.07-26.08 27.08-09.09 10.09-23.09 24.09-14.10
п.п. DBL PREMIUM ALL 31 35 47 60 47 35 31
SGL соба 44 52 72 102 72 52 44
DBL соба /2 лица/ 62 69 93 121 93 69 62
DBL + дополнително легло  /3 лица/ 87 97 130 169 130 97 87
1 возрасен + 1 детe (02-11,99) 62 69 93 121 93 69 62
1 возрасен + 2 деца (02-05,99) 62 69 93 121 93 69 62
1 возрасен + 2 деца (02-05,99)(06-11,99) 62 69 93 121 93 69 62
1 возрасен + 2 деца (06-11,99) 69 76 100 128 100 76 69
2 возрасни + 1 детe (02-05,99) 62 69 93 121 93 69 62
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 69 76 100 128 100 76 69
2 возрасни + 2 деца (02-05,99) 78 86 116 151 116 86 78
2 возрасни + 2 деца (02-05,99)(06-11,99) 78 86 116 151 116 86 78
2 возрасни + 2 деца (06-11,99) 85 93 123 158 123 93 85
3 возрасни + 1 детe (02-05,99) 87 97 130 169 130 97 87
3 возрасни + 1 детe (06-11,99) 94 104 137 176 137 104 94
DBL LUX соба (2/2+2/3+1)  24.04-03.06 04.06-17.06 18.06-01.07 02.07-26.08 27.08-09.09 10.09-23.09 24.09-14.10
п.п. DBL LUX PREMIUM ALL 36 40 53 69 53 40 36
SGL LUX соба 51 60 83 115 83 60 51
DBL LUX соба /2 лица/ 71 79 107 138 107 79 71
DBL LUX + дополнително легло  /3 лица/ 100 111 150 193 150 111 100
1 возрасен + 1 детe (02-11,99) 71 79 107 138 107 79 71
1 возрасен + 2 деца (02-05,99) 71 79 107 138 107 79 71
1 возрасен + 2 деца (02-05,99)(06-11,99) 71 79 107 138 107 79 71
1 возрасен + 2 деца (06-11,99) 79 87 115 146 115 87 79
2 возрасни + 1 детe (02-05,99) 71 79 107 138 107 79 71
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 79 87 115 146 115 87 79
2 возрасни + 2 деца (02-05,99) 89 99 134 173 134 99 89
2 возрасни + 2 деца (02-05,99)(06-11,99) 89 99 134 173 134 99 89
2 возрасни + 2 деца (06-11,99) 97 107 142 181 142 107 97
3 возрасни + 1 детe (02-05,99) 100 111 150 193 150 111 100
3 возрасни + 1 детe (06-11,99) 108 119 158 201 158 119 108
STUDIO (3/3+2)  24.04-03.06 04.06-17.06 18.06-01.07 02.07-26.08 27.08-09.09 10.09-23.09 24.09-14.10
п.п. STUDIO PREMIUM ALL 32 35 48 62 48 35 32
изнајмување STUDIO /2 лица/ 95 105 143 186 143 105 63
изнајмување STUDIO /3 лица/ 95 105 143 186 143 105 95
2 возрасни + 1 детe (02-05,99) 95 105 143 186 143 105 95
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 95 105 143 186 143 105 95
2 возрасни + 2 деца (02-05,99) 95 105 143 186 143 105 95
2 возрасни + 2 деца (02-05,99)(06-11,99) 95 105 143 186 143 105 95
2 возрасни + 2 деца (06-11,99) 102 112 150 193 150 112 102
3 возрасни + 1 детe (02-05,99) 95 105 143 186 143 105 95
3 возрасни + 1 детe (06-11,99) 102 112 150 193 150 112 102
3 возрасни + 2 деца (02-05,99) 111 123 167 217 167 123 111
3 возрасни + 2 деца (02-05,99)(06-11,99) 111 123 167 217 167 123 111
3 возрасни + 2 деца (06-11,99) 118 130 174 224 174 130 118
STUDIO LUX (3/3+2)  24.04-03.06 04.06-17.06 18.06-01.07 02.07-26.08 27.08-09.09 10.09-23.09 24.09-14.10
п.п. STUDIO LUX PREMIUM ALL 36 40 55 71 55 40 36
изнајмувањеSTUDIO LUX /2 лица/ 109 121 164 212 164 121 72
изнајмување STUDIO LUX /3 лица/ 109 121 164 212 164 121 109
2 возрасни + 1 детe (02-05,99) 109 121 164 212 164 121 109
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 109 121 164 212 164 121 109
2 возрасни + 2 деца (02-05,99) 109 121 164 212 164 121 109
2 возрасни + 2 деца (02-05,99)(06-11,99) 109 121 164 212 164 121 109
2 возрасни + 2 деца (06-11,99) 117 129 172 220 172 129 117
3 возрасни + 1 детe (02-05,99) 109 121 164 212 164 121 109
3 возрасни + 1 детe (06-11,99) 117 129 172 220 172 129 117
3 возрасни + 2 деца (02-05,99) 127 141 191 248 191 141 127
3 возрасни + 2 деца (02-05,99)(06-11,99) 127 141 191 248 191 141 127
3 возрасни + 2 деца (06-11,99) 135 149 199 256 199 149 135
фамилијарна соба (4/4+2/5+1)  24.04-03.06 04.06-17.06 18.06-01.07 02.07-26.08 27.08-09.09 10.09-23.09 24.09-14.10
п.п. фамилијарна соба PREMIUM ALL 32 35 48 62 48 35 32
изнајмување фамилијарна соба /4 лица/ 127 140 191 248 191 140 127
фамилијарна соба + дополнително легло /5 лица/ 152 168 229 298 229 168 152
фамилијарна соба + 2 дополнителни легла /6 лица/ 177 196 267 348 267 196 177
4 возрасни + 1 детe (02-05,99) 127 140 191 248 191 140 127
4 возрасни + 1 детe (06-11,99) 133 147 198 255 198 147 133
4 возрасни + 2 деца (02-05,99) 127 140 191 248 191 140 127
4 возрасни + 2 деца (02-05,99)(06-11,99) 133 147 198 255 198 147 133
4 возрасни + 2 деца (06-11,99) 140 154 205 262 205 154 140
5 возрасни + 1 детe (02-05,99) 152 168 229 298 229 168 152
5 возрасни + 1 детe (06-11,99) 159 175 236 305 236 175 159
FAMILY LUX соба (4/4+2/5+1)  24.04-03.06 04.06-17.06 18.06-01.07 02.07-26.08 27.08-09.09 10.09-23.09 24.09-14.10
п.п. FAMILY LUX соба PREMIUM ALL 36 40 55 71 55 40 36
изнајмување FAMILY LUX соба /4 лица/ 145 161 219 283 219 161 145
FAMILY LUX  соба + дополнително легло /5 лица/ 174 193 262 339 262 193 174
FAMILY LUX соба + 2 дополнителни легла /6 лица/ 203 225 306 396 306 225 203
4 возрасни + 1 детe (02-05,99) 145 161 219 283 219 161 145
4 возрасни + 1 детe (06-11,99) 153 169 227 291 227 169 153
4 возрасни + 2 деца (02-05,99) 145 161 219 283 219 161 145
4 возрасни + 2 деца (02-05,99)(06-11,99) 153 169 227 291 227 169 153
4 возрасни + 2 деца (06-11,99) 161 177 235 299 235 177 161
5 возрасни + 1 детe (02-05,99) 174 193 262 339 262 193 174
5 возрасни + 1 детe (06-11,99) 182 201 270 348 270 201 182

Слични понуди

Aparthotel DAWN PARK DELUXE

Aparthotel DAWN PARK DELUXE

Локација: Хотелот се наоѓа на 6 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште, а
Hotel RIU HELIOS PARADISE

Hotel RIU HELIOS PARADISE

Локација: Хотелот се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува 143 соби, рецепција, сеф, 4 ресторана, 4 бара, менувачница, продавници, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надвореш
Mladinski kamp - KAMELOT

Mladinski kamp - KAMELOT

Неповторлива можност за Вашите деца да поминат незаборавно лето со организиран престој, во прекрасен луксузен хотелски комплекс.Апарт - Комплекс Камелот се наоѓа во јужниот дел на најживиот резорт на Црното Море Сончев Брег, и на неколку стотини метри од најпопуларната плажа Cacao Beach. Комплексот располага со голем базен, повекефункционално спорт
Hotel AURELIA

Hotel AURELIA

Локација: Се наоѓа на 200 метри од плажата, во мирниот дел на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува  22 соби, рецепција, сеф, ресторан, лоби-бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, мини-бар, телефон, купатило, тераса.  Услуга: Само сместување/Ноќевање со доруч