logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Hotel SLAVYANSKI zvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Сончев Брег

Локација: Се наоѓа на самата плажа.

Општи информации: Хотелот поседува 62 соби, рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, маркет, продавница за сувенири. менувачница, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, мини-бар, телефон, купатило, тераса. 

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.

Спорт и забава: Надворешен базен со детски дел, детско игралиште, билијард.

 

Slavyanski 3* BB/HB
DBL соба (2/2+1/3)  07.05-09.06 10.06-05.07 06.07-23.08 24.08-06.09 07.09-15.10
п.п. DBL BB 12 21 29 21 12
SGL соба  /1 лице/ 17 31 54 31 17
DBL соба /2 лица/ 23 41 58 41 23
1 возрасен + 1 детe (02-11.99) 17 31 43 31 17
1 возрасен + 2 деца (02-11.99) 23 41 58 41 23
2 возрасни + 1 детe (02-11.99) 23 41 58 41 23
DBL соба соба со поглед кон морето (2/2+1/3)  07.05-09.06 10.06-05.07 06.07-23.08 24.08-06.09 07.09-15.10
п.п. DBL соба со поглед кон морето BB 14 24 32 24 14
SGL соба со поглед кон морето /1  лица/ 23 37 60 37 23
DBL соба со поглед кон морето /2 лица/ 29 47 63 47 29
1 возрасен + 1 детe (02-11.99) 23 37 49 37 23
1 возрасен + 2 деца (02-11.99) 29 47 63 47 29
2 возрасни + 1 детe (02-11.99) 29 47 63 47 29
DBL SUPERIOR соба (2/2+1/3)  07.05-09.06 10.06-05.07 06.07-23.08 24.08-06.09 07.09-15.10
п.п. DBL SUPERIOR BB 14 23 31 23 14
DBL SUPERIOR соба - SGL употреба  20 35 60 35 20
DBL SUPERIOR соба /2 лица/ 28 46 62 46 28
DBL SUPERIOR + дополнително легло /3 лица/ 39 64 87 64 39
1 возрасен + 1 детe (02-11.99) 21 35 47 35 21
1 возрасен + 2 деца (02-11.99) 28 46 62 46 28
2 возрасни + 1 детe (02-11.99) 28 46 62 46 28
DBL SUPERIOR соба со поглед кон морето (2/2+1/3)  07.05-09.06 10.06-05.07 06.07-23.08 24.08-06.09 07.09-15.10
п.п. DBL SUPERIOR соба со поглед кон морето BB 17 26 34 26 17
DBL SUPERIOR соба со поглед кон морето - SGL употреба  25 40 66 40 25
DBL SUPERIOR соба со поглед кон морето /2 лица/ 33 52 68 52 33
DBL SUPERIOR SV + дополнително легло/3  лица/ 44 70 93 70 44
1 возрасен + 1 детe (02-11.99) 26 40 52 40 26
1 возрасен + 2 деца (02-11.99) 33 52 68 52 33
2 возрасни + 1 детe (02-11.99) 33 52 68 52 33
апартман со 1 спална соба (2/3+1/4)  07.05-09.06 10.06-05.07 06.07-23.08 24.08-06.09 07.09-15.10
изнајмување апартман со 1 спална соба BB /4 лица/ 40 69 92 69 40
2 возрасни + 2 деца (02-11.99) 40 69 92 69 40
3 возрасни + 1 детe (02-11.99) 40 69 92 69 40
SUITE SUPERIOR со 1 спална (4/3+2/4+1/5)   07.05-09.06 10.06-05.07 06.07-23.08 24.08-06.09 07.09-15.10
изнајмување SUITE SUP со 1 спална BB /4 лица/ 46 81 104 81 46
SUITE SUPERIOR со 1 спална + дополнително легло /5 лица/ 55 97 127 97 55
4 возрасни + 1 детe (02-11.99) 46 81 104 81 46
доплата за HB со BB возрасен/деца 02-11.99  7/4  7/4  7/4  7/4  7/4

1 гратис ноќевање за резервации со престој од 7 до 10 ноќевања со пристигнување до 09.06 и по 07.09

2 гратис ноќевања за резервации со престој од 11 до 20 ноќи со пристигнување до 09.06 и по 07.09

3 гратис ноќевања за резервации со престој со 21 ноќевања и повеќе со пристигнување до 09.06 и по 07.09


Слични понуди

Hotel VICTORIA PALACE

Hotel VICTORIA PALACE

Локација: На самата плажa, во северниот дел на комплексот, оддалеченост од центарот на комплексот 1 км. До центарот на комплексот може да се стигне пешки по шеталиштето покрај морскиот брег или со мини вовче. Општи информации: Хотелот е изграден во 2003 година. Располага со 546 соби, 8 спрата, 4 лифта (2 панорамни), рецепција, сеф, 2 ресторан
Hotel AMARIS

Hotel AMARIS

Локација: Хотелот се наоѓа во центарот на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува 130 соби, рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: Надворешен
Aparthotel RAINBOW I, II, III & IV

Aparthotel RAINBOW I, II, III & IV

Локација: Се наоѓа на 200 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 500 соби, рецепција, сеф, ресторан, 3 бара, продавници, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска TВ, клима, телефон, Wi-Fi, кујна/мини-бар, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување/Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион.
Hotel FIESTA M

Hotel FIESTA M

Локација: Хотелот се наоѓа на 10 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, мен увачница, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, Wi-Fi, телефон, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен