logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Hotel BYALA BEACH RESORT zvezdazvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Бјала

Локација: Се наоѓа на 50 метри од плажата. 

Општи информации: Хотелот поседува 125 соби, рецепција, ресторан, 2 бара, менувачница, 2 мини-маркета, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило со туш/када, козметички сет, фен, тераса.

Услуга: All inclusive.

Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, фитнес центар, СПА центар, џакузи, детско игралипте.

 

Byala Beach Resort 4*     ALL
апартман со 1 спална соба (2/2+2/4)  14.05-09.06 10.06-01.07 02.07-27.08 28.08-09.09 10.09-30.09
п.п. апартман со 1 спална соба ALL 40 56 75 56 40
изнајмување апартман со 1 спална соба /2 лица/ 81 113 150 113 81
апартман со 1 спална соба + дополнително легло /3 лица/ 113 158 209 158 113
апартман со 1 спална соба +  2 дополнителни легла /4 лица/ 145 203 269 203 145
2 возрасни + 1 детe (03-11,99) 81 113 150 113 81
2 возрасни + 2 деца (03-11,99) 101 141 187 141 101
3 возрасни + 1 детe (03-11,99) 113 158 209 158 113
апартман со 2 спални (4/4+2/6)  14.05-09.06 10.06-01.07 02.07-27.08 28.08-09.09 10.09-30.09
п.п. апартман со 2 спални ALL 40 56 75 56 40
изнајмување апартман со 2 спални /4 лица/ 161 225 299 225 161
апартман со 2 спални + дополнително легло /5 лица/ 193 270 359 270 193
апартман со 2 спални + 2 дополнителни легла /6 лица/ 225 316 419 316 225
3 возрасни + 1 деца (03-11,99) 161 225 299 225 161
3 возрасни + 2 деца (03-11,99) 161 225 299 225 161
3 возрасни + 3 деца (03-11,99) 181 254 336 254 181
4 возрасни + 1 детe (03-11,99) 161 225 299 225 161
4 возрасни + 2 деца (03-11,99) 181 254 336 254 181
5 возрасни + 1 детe (03-11,99) 193 270 359 270 193
апартман со 2 спални соби со поглед кон морето (4/4+2/6)  14.05-09.06 10.06-01.07 02.07-27.08 28.08-09.09 10.09-30.09
п.п. апартман со 2 спални соби со поглед кон морето ALL 45 61 81 61 45
изнајмување апартман со 2 спални соби со поглед кон морето /4 лица/ 179 244 322 244 179
апартман со 2 спални соба со поглед кон морето + дополнително легло /5 лица/ 215 293 386 293 215
апартман со 2 спални со поглед кон морето + 2 дополнителни легла /6 лица/ 251 341 451 341 251
3 возрасни + 1 детe (03-11,99) 179 244 322 244 179
3 возрасни + 2 деца (03-11,99) 179 244 322 244 179
3 возрасни + 3 деца (03-11,99) 202 274 362 274 202
4 возрасни + 1 детe (03-11,99) 179 244 322 244 179
4 возрасни + 2 деца (03-11,99) 202 274 362 274 202
5 возрасни + 1 детe (03-11,99) 215 293 386 293 215
апартман со 3 спални соби (6/7+1/8)   14.05-09.06 10.06-01.07 02.07-27.08 28.08-09.09 10.09-30.09
п.п. апартман со 3 спални соби ALL 40 56 75 56 40
изнајмување апартман со 3 спални соби /6 лица/ 242 338 449 338 242
апартман со 3 спални соби + дополнително легло /7 лица/ 274 383 508 383 274
апартман со 3 спални соби + 2 дополнителни легла /8 лица/ 306 428 568 428 306
6 возрасни + 1 детe (03-11,99) 242 338 449 338 242
6 возрасни + 2 деца (03-11,99) 262 366 486 366 262
7 возрасни + 1 детe (03-11,99) 274 383 508 383 274
апартман со 3 спални соби со поглед кон морето (6/7+1/8)  14.05-09.06 10.06-01.07 02.07-27.08 28.08-09.09 10.09-30.09
п.п. апартман со 3 спални соби со поглед кон морето ALL 45 61 81 61 45
изнајмување APP 3-Bedroom соба со поглед кон морето /6 лица/ 269 366 483 366 269
апартман со 3 спални соби со поглед кон морето + дополнително легло /7 лица/ 305 414 547 414 305
апартман со 3 спални соби со поглед кон морето + 2 дополнителни легла /8 лица/ 341 463 612 463 341
6 возрасни + 1 детe (03-11,99) 269 366 483 366 269
6 возрасни + 2 деца (03-11,99) 292 396 523 396 292
7 возрасни + 1 детe (03-11,99) 305 414 547 414 305

1 гратис ноќевање за резервации со престој од 7 до 13 ноќи и пристигнување до 09.06 и по 10.09.

2 гратис ноќевања за резервации со престој од 14 до 20 ноќи и пристигнување до 09.06 и по 10.09.

10% попуст за резервации направени до 15.04 и 100% исплатени до 25.04.


Слични понуди

Aparthotel SILVER BEACH RESORT

Aparthotel SILVER BEACH RESORT

Локација: Се наоѓа на 50 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, мини-маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило со туш/када, козметички сет, фен, тераса. Услуга: Само сместување/Ноќевање со доручек. Спорт и забава:&nbs
Vila VEMARA CLUB

Vila VEMARA CLUB

Локација: Се наоѓа на 300 метри од плажата. Лоциран е во рамките на границите на археолошкиот комплекс каде има остатоци на античка населба и е пронајдена и винарската визба стара повеќе од 2000 години. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, лоби-бар, скај бар, бар покрај базенот, сеф, основен ресторан, a la ca
Hotel VEMARA CLUB

Hotel VEMARA CLUB

Локација: Се наоѓа на 300 метри од плажата. Лоциран е во рамките на границите на археолошкиот комплекс каде има остатоци на античка населба и е пронајдена и винарската визба стара повеќе од 2000 години. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, лоби-бар, скај бар, бар покрај базенот, сеф, основен ресторан, a la ca
Aparthotel SIRENA

Aparthotel SIRENA

Локација: Се наоѓа на 1 минута од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, лоби-бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило со туш/када, козметички сет, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен со детски дел