logo

тел: 02 6091-885 моб: 070/217-346

емаил: travel@solvex.net

Локација: Бул. Јане Сандански 67, Скопје


Hotel WHITE LAGOON zvezdazvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Каварна

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата. 

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, сопствена плажа, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, тераса.

Услуга: All Inclusive.

Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, тобогани, фитнес центар, детско игралиште, пинг-понг, тенис, мини-голф.

 

White Lagoon 4* /Byalata Laguna/ ALL
студио (2/2+2/3) 01.05.-31.05. 01.06.-16.06. 17.06.-01.07. 02.07.-27.08. 28.08.-31.08. 01.09.-09.09. 10.09.-30.09.
п.п. во студио 35 45 67 68 67 45 35
студио (2) 69 90 133 156 133 90 69
студио + додатно легло (3) 97 126 187 219 187 126 97
1 возрасен + 1 дете (02-11,99) 69 90 133 156 133 90 69
1 возрасен + 2 деца (02-11,99) 69 90 133 156 133 90 69
2 возрасни + 1 дете (02-11,99) 69 90 133 156 133 90 69
2 возрасни + 2 деца (02-11,99) 79 103

153

180 153 103 79
приватно студио делење на базен 01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-07.07 08.07-14.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. во студио 45 52 72 97 72 52 45
студио (2) 90 104 145 193 145 104 90
студио + додатно легло (3) 126 145 193 270 193 145 126
1 возрасен + 1 дете (02-11,99) 90 104 145 193 145 104 90
1 возрасен + 2 деца (02-11,99) 90 104 145 193 145 104 90
2 возрасни + 1 дете (02-11,99) 90 104 145 193 145 104 90
2 возрасни + 2 деца (02-11,99) 103 119 167 222 167 119 103
апартман 1 спална (2/2+2/4) 01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-07.07 08.07-14.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. во апартман 1 спална  39 48 70 82 70 48 39
апартман 1 спална (2) 117 145 210 245 210 145 117
апартман 1 спална  + додатно легло (3) 117 145 210 245 210 145 117
апартман 1 спална + 2 додатни легла (4) 141 184 240 310 240 184 141
2 возрасни + 1 дете (02-11,99) 117 145 210 245 210 145 117
2 возрасни + 2 деца (02-11,99) 117 145 210 245 210 145 117
3 возрасни + 1 дете (02-11,99) 117 145 210 245 210 145 117
апартман 2 спални (3/4+1/5) 01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-07.07 08.07-14.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. во апартман 2 спални 41 51 72 85 72 51 41
апартман 2 спални (3) 124 152 217 254 217 152 124
апартман 2 спални (4) 157 192 275 321 275 192 157
апартман 2 спални + додатно легло (5) 190 233 333 386 333 233 190
3 возрасни + 1 дете (02-11,99) 124 152 217 254 217 152 124
3 возрасни + 2 деца (02-11,99) 137 167 254 296 254 167 137
4 возрасни + 1 дете (02-11,99) 157 192 275 321 275 192 157
апартман ројал 2 спални со делење на базен (3/4+2/5) 01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-01.07 02.07-27.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. апартман ројал 2 спални 56 63 85 114 85 63 56
апартман ројал 2 спални (3) 169 190 254 342 254 190 169
апартман ројал 2 спални (4) 214 240 321 433 321 240 214
апартман ројал 2 спални + додатно легло (5) 259 291 389 524 389 291 259
3 возрасни + 1 дете (02-11,99) 169 190 254 342 254 190 169
3 возрасни + 2 деца (02-11,99) 197 221 296 398 296 221 197
4 возрасни + 1 дете (02-11,99) 214 240 321 433 321 240 214
4 возрасни + 2 деца (02-11,99) 242 272 363 490 363 272 242
вила ројал 1 кат делење на базен (3/4+2/5) 01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-01.07 02.07-27.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. вила ројал 1 кат 56 63 85 114 85 63 56
вила ројал 1 кат (3) 169 190 254 342 254 190 169
вила ројал 1 кат (4) 214 240 321 433 321 240 214
3 возрасни + 1 дете (02-11,99) 169 190 254 342 254 190 169
3 возрасни + 2 деца (02-11,99) 197 221 296 398 296 221 197
4 возрасни + 1 дете (02-11,99) 214 240 321 433 321 240 214
вила ројал 2 кат делење на базен 01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-01.07 02.07-27.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. вила ројал 2 кат делење на базен  56 63 85 114 85 63 56
вила ројал 2 кат делење на базен (3) 214 240 321 433 321 240 214
вила ројал 2 кат делење на базен (4) 214 240 321 433 321 240 214
вила ројал 2 кат делење на базен + додатно легло (5) 259 291 389 524 389 291 259
вила ројал 2 кат делење на базен + 2 додатни легла (6) 304 342 456 615 456 342 304
3 возрасни + 1 дете (02-11,99) 214 240 321 433 321 240 214
3 возрасни + 2 деца (02-11,99) 214 240 321 433 321 240 214
3 возрасни + 3 деца (02-11,99) 242 272 363 490 363 272 242
3 возрасни + 4 деца (02-11,99) 270 304 406 546 406 304 270
4 возрасни + 1 дете (02-11,99) 214 240 321 433 321 240 214
4 возрасни + 2 деца (02-11,99) 242 272 363 490 363 272 242
4 возрасни + 3 деца (02-11,99) 270 304 406 546 406 304 270
5 возрасни + 1 дете (02-11,99) 259 291 389 524 389 291 259
5 возрасни + 2 деца (02-11,99) 287 323 431 581 431 323 287

 

White Lagoon 3* /Byalata Laguna/   ALL 
двокреветна соба (2/2+1/3) 01.05.-31.05. 01.06.-16.06. 17.06.-01.07. 02.07.-27.08. 28.08.-31.08. 01.09.-09.09. 10.09.-30.09.
п.п. во двокреветна соба 32 32 40 44 40 32 32
еднокреветна соба 40 40 52 58 52 40 40
двокреветна соба 64 64 81 89 81 64 64
двокреветна соба + додатно легло 90 90 113 124 113 90 90
1 возрасен + 1 дете (02-11,99) 40 40 52 58 52 40 40
1 возрасен + 2 деца  (02-11,99) 52 52 68 75 68 52 52
2 возрасни + 1 дете (02-11,99) 64 64 81 89 81 64 64

 

*ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-10% попуст за резервации направени до 01.02. со минимум 5 ноќевања и 100% платени до 10.02.

-5% попуст за резервации направени до 01.03. со минимум 5 ноќевања и 100% платени до 10.04.

-Туристичка такса- за возрасен/дете 2+ г. на ден - 1 евро.


ПОНУДИ - Резултати од пребарувањето