logo

тел: 02 6091-885 моб: 070/217-346

емаил: travel@solvex.net


Vila ALLEGRA zvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Каварна

Локација: Се наоѓа на 50 метри од плажата. 

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, сервис за перење и пеглање, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса.

Услуга: Само сместување.

Спорт и забава: Надворешен базен, детско игралиште, скара.

 

 

Villa Alegra 3*         RO
STUDIO соба со поглед кон парк (2/2+1)  01.04-31.05 01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09 01.10-31.10
изнајмување STUDIO соба со поглед кон парк RO /2 лица/ 25 30 38 30 25
2 возрасни + 1 детe (02-11,99) 25 30 38 30 25
апартман со 1 спална соба со поглед кон парк (2/2+2/3) 01.04-31.05 01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09 01.10-31.10
изнајмување апартман со 1 спална соба  со поглед кон парк RO /2 лица/ 29 35 48 35 29
апартман со 1 спална соба со поглед кон парк + дополнително легло /3 лица/ 29 35 48 35 29
апартман со 1 спална соба со поглед кон парк + 2 дополнителни легла /4 лица/ 29 35 48 35 29
2 возрасни + 1 детe (02-11,99) 29 35 48 35 29
2 возрасни + 2 деца (02-11,99) 29 35 48 35 29
3 возрасни + 1 детe (02-11,99) 29 35 48 35 29
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето (2/2+2/3)  01.04-31.05 01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09 01.10-31.10
изнајмување апартман со 1 спална соба со поглед кон морето RO /2 лица/ 33 41 55 41 33
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 33 41 55 41 33
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето + 2 дополнителни легла /4 лица/ 33 41 55 41 33
2 возрасни + 1 детe (02-11,99) 33 41 55 41 33
2 возрасни + 2 деца (02-11,99) 33 41 55 41 33
3 возрасни + 1 детe (02-11,99) 33 41 55 41 33
апартман со 2 спални (4/4+2/5)  01.04-31.05 01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09 01.10-31.10
изнајмување апартман со 2 спални RO /4 лица/ 48 62 77 62 48
апартман со 2 спални + дополнително легло /5 лица/ 48 62 77 62 48
апартман со 2 спални + 2 дополнителни легла /6 лица/ 48 62 77 62 48
4 возрасни + 1 детe (02-11,99) 48 62 77 62 48
4 возрасни + 2 деца (02-11,99) 48 62 77 62 48
5 возрасни + 1 детe (02-11,99) 48 62 77 62 48
апартман со 2 спални ROMANCE (4/4+2/5)  01.04-31.05 01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09 01.10-31.10
изнајмување апартман со 2 спални ROMANCE RO /4 лица/ 75 81 86 81 75
апартман со 2 спални ROMANCE + дополнително легло /5 лица/ 75 81 86 81 75
апартман со 2 спални ROMANCE + 2 дополнителни легла /6 лица/ 75 81 86 81 75
4 возрасни + 1 детe (02-11,99) 75 81 86 81 75
4 возрасни + 2 деца (02-11,99) 75 81 86 81 75
5 возрасни + 1 детe (02-11,99) 75 81 86 81 75

5% попуст за резервации направени до 01.05. и платени 100% до 05.05.
10% попуст за резервации за престој со повеќе од 8 ноќевања.


Слични понуди

Aparthotel BLACK SEA RAMA GOLF & VILLAS CLUB RESIDENCE

Aparthotel BLACK SEA RAMA GOLF & VILLAS CLUB RESIDENCE

Локација: Се наоѓа на 3 минути од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, 4 ресторан, 3 бара, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион. Спорт и забава: Н
Aparthotel ROYAL COVE

Aparthotel ROYAL COVE

Локација: Се наоѓа на 70 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува 47 соби, рецепција, сеф, ресторан, бар, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, детско игр
Hotel THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT

Hotel THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT

Локација: Се наоѓа на 4 минути од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува 87 соби, рецепција, сеф, 5 ресторана, 2 бара, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек. Спорт и забава: Надворешен базен, д
Hotel WHITE LAGOON

Hotel WHITE LAGOON

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, тобогани,