logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Hotel LOTOS zvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Балчик

Локација : Хотелот се наоѓа на брегот на морето.

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, 2 ресторана, сеф, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. 

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.

Спорт и забава: Масажа, билијард.

 

Lotos 3*               BB/HB
DBL  соба (1+1/2+2/3) 03.05-16.06 17.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-07.09 08.09-22.12
п.п. DBL BB 13 14 18 21 21 18 14 13
DBL соба - SGL употреба  18 23 28 29 30 28 23 18
DBL соба /2 лица/ 25 28 37 41 41 37 28 25
DBL + дополнително легло /3 лица/ 35 38 51 57 57 51 38 35
1 возрасен + 1 детe (02-12,99) 19 21 28 31 31 28 21 19
1 возрасен + 2 деца (02-12,99) 25 28 37 41 41 37 28 25
2 возрасни + 1 детe (02-12,99) 25 28 37 41 41 37 28 25
2 возрасни + 2 деца (02-12,99) 32 35 46 52 52 46 35 32
TRPL соба (2+1/2+2/3+1/4)  03.05-16.06 17.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-07.09 08.09-22.12
п.п. TRPL BB 12 13 15 17 18 15 13 12
TRPL соба /3 лица/ 35 38 45 52 55 45 38 35
TRPL + дополнително легло /4 лица/ 40 44 52 60 64 52 44 40
2 возрасни + 1 детe (02-12,99) 29 32 37 43 46 37 32 29
2 возрасни + 2 деца (02-12,99) 35 38 45 52 55 45 38 35
3 возрасни + 1 детe (02-12,99) 35 38 45 52 55 45 38 35
апартман со 1 спална соба (2/2+2/3)  03.05-16.06 17.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-07.09 08.09-22.12
изнајмување апартман со 1 спална соба BB 38 48 58 60 63 58 48 38
доплата за HB за возрасни  9 9 9 9 9 9 9 9
доплата за HB дете 02-12,99 p.d. 5 5 5 5 5 5 5 5
DBL LUX соба (1+1/2+1/3)  03.05-16.06 17.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-07.09 08.09-22.12
п.п. DBL LUX BB 14 16 20 22 24 20 16 14
DBL LUX соба - SGL употреба  20 24 30 32 35 30 24 20
DBL LUX соба /2 лица/ 28 32 39 44 48 39 32 28
DBL LUX + дополнително легло /3 лица/ 38 44 54 60 66 54 44 38
1 возрасен + 1 детe (02-12,99) 21 24 29 33 36 29 24 21
1 возрасен + 2 деца (02-12,99) 28 32 39 44 48 39 32 28
2 возрасни + 1 детe (02-12,99) 28 32 39 44 48 39 32 28
2 возрасни + 2 деца (02-12,99) 35 40 49 55 60 49 40 35
TRPL LUX соба (2+1/2+2/3+1)  03.05-16.06 17.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-07.09 08.09-22.12
п.п. TRPL LUX BB 12 13 16 18 21 16 13 12
TRPL LUX соба /3 лица/ 35 38 48 55 62 48 38 35
2 возрасни + 1 детe (02-12,99) 29 32 40 46 52 40 32 29
2 возрасни + 2 деца (02-12,99) 35 38 48 55 62 48 38 35
3 возрасни + 1 детe (02-12,99) 35 38 48 55 62 48 38 35
апартман со 1 спална соба LUX (2/2+2/3)  03.05-16.06 17.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-07.09 08.09-22.12
изнајмување апартман со 1 спална соба LUX BB 40 48 61 67 69 61 48 41
доплата за HB за возрасни  9 9 9 9 9 9 9 9
доплата за HB за дете 02-12,99  5 5 5 5 5 5 5 5
DBL  соба (1+1/2+2/3)  03.05-16.06 17.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-07.09 08.09-22.12
п.п. DBL HB 22 23 28 30 30 28 23 22
DBL соба - SGL употреба  28 32 37 38 39 37 32 28
DBL соба /2 лица/ 44 46 55 60 60 55 46 44
DBL + дополнително легло /3 лица/ 62 66 78 85 85 78 66 62
1 возрасен + 1 детe (02-12,99) 33 35 41 45 45 41 35 33
1 возрасен + 2 деца (02-12,99) 44 46 55 60 60 55 46 44
2 возрасни + 1 детe (02-12,99) 48 51 60 64 64 60 51 48
2 возрасни + 2 деца (02-12,99) 59 62 74 79 79 74 62 59
TRPL соба (2+1/2+2/3+1/4)  03.05-16.06 17.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-07.09 08.09-22.12
п.п. TRPL HB 21 22 24 26 28 24 22 21
TRPL соба /3 лица/ 62 66 72 79 83 72 66 62
TRPL + дополнително легло /4 лица/ 77 81 89 97 101 89 81 77
2 возрасни + 1 детe (02-12,99) 52 55 60 66 69 60 55 52
2 возрасни + 2 деца (02-12,99) 62 66 72 79 83 72 66 62
3 возрасни + 1 детe (02-12,99) 67 70 77 84 87 77 70 67
DBL LUX соба (1+1/2+1/3)  03.05-16.06 17.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-07.09 08.09-22.12
п.п. DBL LUX HB 23 25 29 31 33 29 25 23
DBL LUX соба - SGL употреба  29 33 39 41 44 39 33 29
DBL LUX соба /2  лица/ 46 51 58 62 67 58 51 46
DBL LUX + дополнително легло /3 лица/ 63 70 79 85 92 79 70 63
1 возрасен + 1 детe (02-12,99) 35 38 43 47 50 43 38 35
1 возрасен + 2 деца (02-12,99) 46 51 58 62 67 58 51 46
2 возрасни + 1 детe (02-12,99) 46 51 58 62 67 58 51 46
2 возрасни + 2 деца (02-12,99) 58 63 72 78 83 72 63 58
TRPL LUX соба (2+1/2+2/3+1)  03.05-16.06 17.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-07.09 08.09-22.12
п.п. TRPL LUX HB 21 22 25 28 30 25 22 21
TRPL LUX соба /3 лица/ 62 66 76 83 90 76 66 62
2 возрасни + 1 детe (02-12,99) 52 55 63 69 75 63 55 52
2 возрасни + 2 деца (02-12,99) 62 66 76 83 90 76 66 62
3 возрасни + 1 детe (02-12,99) 62 66 76 83 90 76 66 62

10% попуст за резервации направени до 31.05 и платени 100% до 10.06.
14 = 10, 13 = 10, 12 = 9, 11 = 8, 10 = 7, 9 = 7, 8 = 6, 7 = 5 за пристигнувања до 11.06 и по 08.09
21 = 18, 20 = 17, ... 14 = 12, 13 = 11, 12 = 10, 11 = 9, 10 = 8, 9 = 8, 8 = 7,7 = 6 за пристигнувања во периодот 11.06-30.06 и 20.08. -07.09


Слични понуди

Hotel AHILEA

Hotel AHILEA

Локација : Хотелот се наоѓа на 3 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен со детски дел, пинг-по
Hotel VALEO

Hotel VALEO

Локација : Хотелот се наоѓа на 1 минута од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.   Valeo 3*      
Hotel WHITE HOUSE

Hotel WHITE HOUSE

Локација : Хотелот се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.   White House 3*      
Hotel BISSER

Hotel BISSER

Локација : Хотелот се наоѓа до Ботаничката градина, на 5 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион. Спор