logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Hotel SELENA zvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Балчик

Локација : Хотелот се наоѓа на брегот на морето.

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар/кујна, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. 

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.

 

Selena 3*       RO/BB
DBL соба (2/2+1/3)  03.01-25.04 26.04-20.06 21.06-25.08 26.08-30.09 01.10-30.12
изнајмување DBL RO 26 38 53 38 26
DBL + дополнително легло 26 38 53 38 26
2 возрасни + 1 детe (02-11.99) 26 38 53 38 26
STUDIO (2/2+1/3)  03.01-25.04 26.04-20.06 21.06-25.08 26.08-30.09 01.10-30.12
изнајмување STUDIO RO /2 лица/ 26 38 53 38 26
STUDIO + дополнително легло /3 лица/ 26 38 53 38 26
2 возрасни + 1 детe (02-11.99) 26 38 53 38 26
доплата за BB за возрасен 4 4 4 4 4
доплата за BB за дете 02-11,99  3 3 3 3 3

 

 

 


Слични понуди

Hotel ANTIK

Hotel ANTIK

Локација : Хотелот се наоѓа на 3 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар/кујна, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.   Antik 3*   &nb
Hotel WHITE HOUSE

Hotel WHITE HOUSE

Локација : Хотелот се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.   White House 3*      
Hotel HELIOS

Hotel HELIOS

Локација : Хотелот се наоѓа на самата плажа, во близина на центарот. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар/кујна, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава:&nb
Hotel LOTOS

Hotel LOTOS

Локација : Хотелот се наоѓа на брегот на морето. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, 2 ресторана, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: Масажа, билијард.