logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Aparthotel Prestige city II zvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Приморско

Локација: Хотелот се наоѓа во Приморско на 250м  од плажа.

Општи информации: 6 панорамски лифта, ресторан, лоби бар, базен за возрасни идеца, игралиште, релакс зона, паркинг, конференциска сала, детско катче.

Сместување: сите соби се со комплетно опремена кујна, фрижидер, ТВ, клима уред.

Услуга:  All inclusive / полупансион.

 

Prestige city Aparthotel II 3* HB/ALL
STUDIO (2/2+1/3)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. STUDIO HB 24 38 48 38 24
STUDIO - SGL употреба (max 1 возрасен+1 детe 0-1,99 год.) 48 76 97 76 48
изнајмување STUDIO /2 лица/ 48 76 97 76 48
STUDIO +дополнително легло /3 лица/ 65 102 130 102 65
1 возрасен + 1 детe (03-11,99) 48 76 97 76 48
1 возрасен + 2 деца (03-11,99) 48 76 97 76 48
2 возрасни + 1 детe (03-11,99) 48 76 97 76 48
апартман со 1 спална соба (2/2+2/3+1/4)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. апартман со 1 спална соба HB 24 38 48 38 24
изнајмување апартман со 1 спална соба /2 лица/ 48 76 97 76 48
апартман со 1 спална соба + дополнително легло /3 лица/ 65 102 130 102 65
апартман со 1 спална соба +2 дополнителни легла /4 лица/ 82 129 164 129 82
1 возрасен + 1 детe (03-11,99) 48 76 97 76 48
1 возрасен + 2 деца (03-11,99) 48 76 97 76 48
2 возрасни + 1 детe (03-11,99) 48 76 97 76 48
2 возрасни + 2 деца (03-11,99) 60 95 121 95 60
3 возрасни + 1 детe (03-11,99) 65 102 130 102 65
апартман со 2 спални (3/4+2/5+1/6)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. апартман со 2 спални HB /2 лица/ 22 36 46 36 22
изнајмување апартман со 2 спални /4 лица/ 87 143 184 143 87
апартман со 2 спални + дополнително легло /5 лица/ 103 168 216 168 103
апартман со 2 спални + 2 дополнителни легла /6 лица/ 118 193 248 193 118
3 возрасни + 1 детe (03-11,99) 87 143 184 143 87
4 возрасни + 1 детe (03-11,99) 87 143 184 143 87
4 возрасни + 2 деца (03-11,99) 98 160 207 160 98
5 возрасни + 1 детe (03-11,99) 103 168 216 168 103
STUDIO соба со поглед кон морето (2/2+1/3)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. STUDIO соба со поглед кон морето HB 28 41 52 41 28
STUDIO соба со поглед кон морето - SGL употреба (max 1 возрасен+1 детe 0-1,99 год.) 55 83 104 83 55
изнајмување STUDIO соба со поглед кон морето /2 лица/ 55 83 104 83 55
STUDIO соба со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 75 112 140 112 75
1 возрасен + 1 детe (03-11,99) 55 83 104 83 55
1 возрасен + 2 деца (03-11,99) 55 83 104 83 55
2 возрасни + 1 детe (03-11,99) 55 83 104 83 55
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето (2/2+2/3+1/4)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. апартман со 1 спална соба со поглед кон морето HB 28 41 52 41 28
изнајмување апартман со 1 спална соба со поглед кон морето /2 лица/ 55 83 104 83 55
апартман со 1 спална соба о поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 75 112 140 112 75
апартман со 1 спална соба о поглед кон морето +2 дополнителни легла /4 лица/ 94 141 176 141 94
1 возрасен + 1 детe (03-11,99) 55 83 104 83 55
1 возрасен + 2 деца (03-11,99) 55 83 104 83 55
2 возрасни + 1 детe (03-11,99) 55 83 104 83 55
2 возрасни + 2 деца (03-11,99) 69 104 129 104 69
3 возрасни + 1 детe (03-11,99) 75 112 140 112 75
апартман со 2 спални со поглед кон морето (3/4+2/5+1/6)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. апартман со 2 спални со поглед кон морето HB /2 лица/ 25 39 49 39 25
изнајмување апартман со 2 спални со поглед кон морето /4 лица/ 101 156 198 156 101
апартман со 2 спални со поглед кон морето + дополнително легло /5 лица/ 119 184 232 184 119
апартман со 2 спални со поглед кон морето + 2 дополнителни легла /6 лица/ 137 211 267 211 137
3 возрасни + 1 детe (03-11,99) 101 156 198 156 101
4 возрасни + 1 детe (03-11,99) 101 156 198 156 101
4 возрасни + 2 деца (03-11,99) 114 176 223 176 114
5 возрасни + 1 детe (03-11,99) 119 184 232 184 119
STUDIO (2/2+1/3)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. STUDIO ALL 30 47 56 47 30
STUDIO - SGL употреба (max 1 возрасен+1 детe 0-1,99 год.) 60 94 113 94 60
изнајмување STUDIO /2 лица/ 60 94 113 94 60
STUDIO +дополнително легло /3 лица/ 81 127 152 127 81
1 возрасен + 1 детe (03-11,99) 60 94 113 94 60
1 возрасен + 2 деца (03-11,99) 60 94 113 94 60
2 возрасни + 1 детe (03-11,99) 60 94 113 94 60
апартман со 1 спална соба (2/2+2/3+1/4)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. апартман со 1 спална соба ALL 30 47 56 47 30
изнајмување апартман со 1 спална соба /2 лица/ 60 94 113 94 60
апартман со 1 спална соба + дополнително легло /3 лица/ 81 127 152 127 81
апартман со 1 спална соба +2 дополнителни легла /4 лица/ 102 160 192 160 102
1 возрасен + 1 детe (03-11,99) 60 94 113 94 60
1 возрасен + 2 деца (03-11,99) 60 94 113 94 60
2 возрасни + 1 детe (03-11,99) 60 94 113 94 60
2 возрасни + 2 деца (03-11,99) 75 118 141 118 75
3 возрасни + 1 детe (03-11,99) 81 127 152 127 81
апартман со 2 спални (3/4+2/5+1/6)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. апартман со 2 спални ALL /2 лица/ 28 45 54 45 28
изнајмување апартман со 2 спални /4 лица/ 110 179 216 179 110
апартман со 2 спални + дополнително легло /5 лица/ 130 211 254 211 130
апартман со 2 спални + 2 дополнителни легла /6 лица/ 149 242 292 242 149
3 возрасни + 1 детe (03-11,99) 110 179 216 179 110
4 возрасни + 1 детe (03-11,99) 110 179 216 179 110
4 возрасни + 2 деца (03-11,99) 124 202 243 202 124
5 возрасни + 1 детe (03-11,99) 130 211 254 211 130
STUDIO со поглед кон морето (2/2+1/3) 01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. STUDIO со поглед кон морето ALL 33 51 60 51 33
STUDIO со поглед кон морето - SGL употреба (max 1 возрасен+1 детe 0-1,99 год.) 67 101 120 101 67
изнајмување STUDIO со поглед кон морето /2 лица/ 67 101 120 101 67
STUDIO со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 90 137 161 137 90
1 возрасен + 1 детe (03-11,99) 67 101 120 101 67
1 возрасен + 2 деца (03-11,99) 67 101 120 101 67
2 возрасни + 1 детe (03-11,99) 67 101 120 101 67
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето (2/2+2/3+1/4)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. апартман со 1 спална соба со поглед кон морето ALL 33 51 60 51 33
изнајмување апартман со 1 спална соба со поглед кон морето /2 лица/ 67 101 120 101 67
апартман со 1 спална соба + дополнително легло /3 лица/ 90 137 161 137 90
апартман со 1 спална соба +2 дополнителни легла /4 лица/ 113 172 203 172 113
1 возрасен + 1 детe (03-11,99) 67 101 120 101 67
1 возрасен + 2 деца (03-11,99) 67 101 120 101 67
2 возрасни + 1 детe (03-11,99) 67 101 120 101 67
2 возрасни + 2 деца (03-11,99) 83 127 150 127 83
3 возрасни + 1 детe (03-11,99) 90 137 161 137 90
апартман со 2 спални со поглед кон морето (3/4+2/5+1/6)  01.05-15.06 16.06-06.07 07.07-26.08 27.08-10.09 11.09-30.09
п.п. апартман со 2 спални со поглед кон морето ALL /2 лица/ 31 48 58 48 31
изнајмување апартман со 2 спални со поглед кон морето /4 лица/ 124 193 230 193 124
апартман со 2 спални + дополнително легло /5 лица/ 146 227 270 227 146
апартман со 2 спални + 2 дополнителни легла /6 лица/ 168 261 311 261 168
3 возрасни + 1 детe (03-11,99) 124 193 230 193 124
4 возрасни + 1 детe (03-11,99) 124 193 230 193 124
4 возрасни + 2 деца (03-11,99) 140 217 259 217 140
5 возрасни + 1 детe (03-11,99) 146 227 270 227 146

10% попуст за резервации направени до 31.05 и платени 100% до 10.06.


Слични понуди

Hotel Primorsko Del Sol

Hotel Primorsko Del Sol

Локација: Хотелот се наоѓа во Приморско на 200мод центарот и од 50м од плажа. Општи информации: 2 големи базени, СПА центар, конференциска сала, 2 ресторана со традиционална и интернационална кујна, ноќен клуб, детски клуб, детско игралиште, фитнес центар, џакузи, сауна, бар. Сместување: собите нудат модерна и елегантна комфорност и се со ба
Hotel Sunrise

Hotel Sunrise

Локација: Хотелот се наоѓа во Приморско на 5 минути пешачење од плажа. Општи информации: ресторан, лоби бар, базен, базен, базен за деца, фитнес центар, СПА центар, џакузи, парна соба, детски клуб, детско игралиште. Сместување: сите соби се со клима уред, ТВ, и сопствена бања. Услуга:  All inclusive.   Sunrise 4* &nbs
Hotel Siena Palace

Hotel Siena Palace

Локација: Хотелот се наоѓа во Приморско на 3 минути пешачење од плажа. Општи информации: ресторан со градина, лоби бар, базен, фитнес центар, СПА центар, подземен паркинг, сауна, парна бања, Сместување: сите соби се со балкон со поглед кон базенот или кон градот, бањи, клима уред, телефон, сеф. Услуга:  Ноќевање со појадок / полупанси
Hotel Forest Beach

Hotel Forest Beach

Локација: Хотелот се наоѓа во Приморско на 150м од плажа. Општи информации: ресторан, бар, базен, базен за деца, детски клуб, детско игралиште, паркинг,  фитнес центар, тениско игралиште, конференциска сала. Сместување: сите соби се комфорни со модерен дизајн . Услуга:  All inclusive.   Forest Beach 4* ALL DBL (