logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Hotel ST. GEORGE SKI & SPA zvezdazvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Банско

Локација: Хотелот се наоѓа на тивко и мирно место во квартал Глазне на неколку минути од почетната станица на Гондолата.

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, лоби-бар, бар, ресторан, продавница за сувенири, градина, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, Wi-Fi, тоалет со туш/када, тераса.

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/All Inclusive.

Спорт и забава: СПА центар, фитнес центар, внатрешен базен, масажи, џакузи, парна бања, сауна, фризерски услуги, билијард, пинг-понг.

 

 

***ЗИМА 2019/2020.

ST. GEORGE SKI & HOLIDAY 4*             BB/HB
DBL соба на 1 кат (2)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. DBL соба на 1 кат BB 25€  33€  63€  38€  33€  38€  25€ 
SGL соба на 1 кат 35€  46€  88€  53€  46€  53€  35€ 
DBL соба на 1 кат 50€  65€  125€  75€  65€  75€  50€ 
1 возрасен+ 1 детe (2-13,99) 43€  55€  106€  64€  55€  64€  43€ 
DBL STANDARD (2)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. DBL STANDARD  BB 27€  34€  64€  39€  34€  39€  27€ 
SGL STANDARD соба 37€  48€  90€  55€  48€  55€  37€ 
DBL STANDARD соба 53€  68€  128€  78€  68€  78€  53€ 
1 возрасен+ 1 детe (2-13,99) 45€  58€  109€  66€  58€  66€  45€ 
STUDIO на 1 кат (2/2+1)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. STUDIO на 1 кат BB 28€  35€  65€  40€  35€  40€  28€ 
STUDIO на 1 кат  = SGL употреба 39€  49€  91€  56€  49€  56€  39€ 
изнајмување STUDIO на 1 кат /2 лица/ 55€  70€  130€  80€  70€  80€  55€ 
STUDIO на 1 кат + дополнително легло /3 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен+ 1 детe (2-13,99) 47€  60€  111€  68€  60€  68€  47€ 
1 возрасен+ 2 деца (2-13,99) 55€  70€  130€  80€  70€  80€  55€ 
2 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 69€  88€  163€  100€  88€  100€  69€ 
STUDIO STANDARD (2/2+1/3)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. STUDIO STANDARD  BB 29€  37€  67€  42€  37€  42€  29€ 
STUDIO STANDARD = SGL употреба 41€  51€  93€  58€  51€  58€  41€ 
изнајмување STUDIO STANDARD соба /2 лица/ 58€  73€  133€  83€  73€  83€  58€ 
STUDIO STANDARD + дополнително легло /3 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен+ 1 детe (2-13,99) 49€  62€  113€  71€  62€  71€  49€ 
1 возрасен+ 2 деца (2-13,99) 58€  73€  133€  83€  73€  83€  58€ 
2 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 73€  91€  166€  104€  91€  104€  73€ 
апартман со 1 спална соба на 1 кат (2/2+2/4)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. апартман со 1 спална соба на 1 кат BB 30€  38€  68€  43€  38€  43€  30€ 
изнајмување апартман со 1 спална соба на 1 кат /2 лица/ 60€  75€  135€  85€  75€  85€  60€ 
апартман со 1 спална соба на 1 кат + дополнително легло /3 лица/ 78€  98€  176€  111€  98€  111€  78€ 
апартман со 1 спална соба на 1 кат + дополнително легло /4 лица/ 96€  120€  216€  136€  120€  136€  96€ 
2 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 75€  94€  169€  106€  94€  106€  75€ 
2 возрасни+ 2 деца (2-13,99) 84€  105€  189€  119€  105€  119€  84€ 
апартман со 1 спална соба (2/2+2/4)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. апартман со 1 спална соба  BB 32€  39€  69€  44€  39€  44€  32€ 
изнајмување апартман со 1 спална соба /2 лица/ 63€  78€  138€  88€  78€  88€  63€ 
апартман со 1 спална + дополнително легло /3 лицаs/ 82€  101€  179€  114€  101€  114€  82€ 
апартман со 1 спална  Standard + 2 дополнителни легла /4 лица/ 101€  125€  221€  141€  125€  141€  101€ 
2 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 79€  98€  173€  110€  98€  110€  79€ 
2 возрасни+ 2 деца (2-13,99) 88€  109€  193€  123€  109€  123€  88€ 
апартман со 2 спални на 1 кат (4/4+2/6) 01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. апартман со 2 спални на 1 кат  BB 28€  35€  65€  40€  35€  40€  28€ 
изнајмување апартман со 2 спални на 1 кат  /4 лица/ 110€  140€  260€  160€  140€  160€  110€ 
апартман со 2 спални на 1 кат  + дополнително легло /5 лица/ 127€  161€  299€  184€  161€  184€  127€ 
апартман со 2 спални на 1 кат  + дополнително легло /6 лица/ 143€  182€  338€  208€  182€  208€  143€ 
4 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 124€  158€  293€  180€  158€  180€  124€ 
4 возрасни+ 2 деца (2-13,99) 132€  168€  312€  192€  168€  192€  132€ 
апартман со 2 спални (4/4+2/6)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. апартман со 2 спалниs BB 29€  36€  66€  41€  36€  41€  29€ 
изнајмување апартман со 2 спални  /4 лица/ 115€  145€  265€  165€  145€  165€  115€ 
апартман со 2 спални  + дополнително легло /5 лица/ 132€  167€  305€  190€  167€  190€  132€ 
апартман со 2 спални + 2 дополнителни легла /6 лица/ 150€  189€  345€  215€  189€  215€  150€ 
4 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 129€  163€  298€  186€  163€  186€  129€ 
4 возрасни+ 2 деца (2-13,99) 138€  174€  318€  198€  174€  198€  138€ 
апартман со 3 спални (6/6+2/8)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. апартман со 3 спални BB 28€  36€  63€  41€  36€  41€  28€ 
изнајмување апартман со 3 спални  /6 лица/ 168€  213€  375€  243€  213€  243€  168€ 
апартман со 3 спални + дополнително легло /7 лица/ 185€  234€  413€  267€  234€  267€  185€ 
апартман со 3 спални + 2 дополнителни легла /8 лица/ 202€  256€  450€  292€  256€  292€  202€ 
6 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 182€  231€  406€  263€  231€  263€  182€ 
6 возрасни+ 2 деца (2-13,99) 190€  241€  425€  275€  241€  275€  190€ 
DBL на 1 кат (2)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. DBL на 1 кат  HB 32€  39€  69€  44€  39€  44€  32€ 
SGL соба на 1 кат 44€  55€  97€  62€  55€  62€  44€ 
DBL соба на 1 кат 63€  78€  138€  88€  78€  88€  63€ 
1 возрасен+ 1 детe (2-13,99) 54€  66€  117€  75€  66€  75€  54€ 
DBL STANDARD (2)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. DBL STANDARD  HB 33€  40€  70€  45€  40€  45€  33€ 
SGL STANDARD 46€  56€  98€  63€  56€  63€  46€ 
DBL STANDARD соба 65€  80€  140€  90€  80€  90€  65€ 
1 возрасен+ 1 детe (2-13,99) 55€  68€  119€  77€  68€  77€  55€ 
STUDIO на 1 кат (2/2+1)   01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. STUDIO на 1 кат HB 34€  42€  72€  47€  42€  47€  34€ 
STUDIO на 1 кат = SGL употреба 48€  58€  100€  65€  58€  65€  48€ 
изнајмување STUDIO на 1 кат /2 лица/ 68€  83€  143€  93€  83€  93€  68€ 
STUDIO на 1 кат + дополнително легло /3 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен+ 1 детe (2-13,99) 58€  71€  122€  79€  71€  79€  58€ 
1 возрасен+ 2 деца (2-13,99) 68€  83€  143€  93€  83€  93€  68€ 
2 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 85€  104€  179€  116€  104€  116€  85€ 
STUDIO STANDARD (2/2+1/3)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. STUDIO STANDARD  HB 35€  43€  73€  48€  43€  48€  35€ 
STUDIO STANDARD = SGL употреба 49€  60€  102€  67€  60€  67€  49€ 
изнајмување STUDIO STANDARD соба /2 лица/ 70€  85€  145€  95€  85€  95€  70€ 
STUDIO STANDARD + дополнително легло /3 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен+ 1 детe (2-13,99) 60€  72€  123€  81€  72€  81€  60€ 
1 возрасен+ 2 деца (2-13,99) 70€  85€  145€  95€  85€  95€  70€ 
2 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 88€  106€  181€  119€  106€  119€  88€ 
апартман со 1 спална соба на 1 кат (2/2+2/4)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. апартман со 1 спална соба на 1 кат  HB 37€  44€  74€  49€  44€  49€  37€ 
изнајмување апартман со 1 спална соба на 1 кат  /2 лица/ 73€  88€  148€  98€  88€  98€  73€ 
апартман со 1 спална соба на 1 кат + дополнително легло /3 лица/ 95€  114€  192€  127€  114€  127€  95€ 
апартман со 1 спална соба на 1 кат + дополнително легло /4 лица/ 117€  141€  237€  157€  141€  157€  117€ 
2 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 91€  110€  185€  123€  110€  123€  91€ 
2 возрасни+ 2 деца (2-13,99) 102€  123€  207€  137€  123€  137€  102€ 
апартман со 1 спална соба (2/2+2/4)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. апартман со 1 спална соба  HB 38€  45€  75€  50€  45€  50€  38€ 
изнајмување апартман со 1 спална соба /2 лица/ 75€  90€  150€  100€  90€  100€  75€ 
апартман со 1 спална + дополнително легло /3 лица/ 98€  117€  195€  130€  117€  130€  98€ 
апартман со 1 спална Standard + 2 дополнителни легла /4 лица/ 120€  144€  240€  160€  144€  160€  120€ 
2 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 94€  113€  188€  125€  113€  125€  94€ 
2 возрасни+ 2 деца (2-13,99) 105€  126€  210€  140€  126€  140€  105€ 
апартман со 2 спални на 1 кат  (4/4+2/6)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. апартман со 2 спални на 1 кат  HB 34€  41€  71€  46€  41€  46€  34€ 
изнајмување апартман со 2 спални на 1 кат  /4 лица/ 135€  165€  285€  185€  165€  185€  135€ 
апартман со 2 спални на 1 кат  + дополнително легло /5 лица/ 155€  190€  328€  213€  190€  213€  155€ 
апартман со 2 спални на 1 кат  + дополнително легло /6 лица/ 176€  215€  371€  241€  215€  241€  176€ 
4 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 152€  186€  321€  208€  186€  208€  152€ 
4 возрасни+ 2 деца (2-13,99) 162€  198€  342€  222€  198€  222€  162€ 
апартман со 2 спални (4/4+2/6)  01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. апартман со 2 спални HB 35€  43€  73€  48€  43€  48€  35€ 
изнајмување апартман со 2 спални /4 лица/ 140€  170€  290€  190€  170€  190€  140€ 
апартман со 2 спални  + дополнително легло /5 лица/ 161€  196€  334€  219€  196€  219€  161€ 
апартман со 2 спални  + 2 дополнителни легла /6 лица/ 182€  221€  377€  247€  221€  247€  182€ 
4 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 158€  191€  326€  214€  191€  214€  158€ 
4 возрасни+ 2 деца (2-13,99) 168€  204€  348€  228€  204€  228€  168€ 
апартман со 3 спални (6/6+2/8)   01.12-22.12 23.12-27.12 28.12-02.01 03.01-08.01 09.01-31.01 01.02-22.02 23.02-30.04
п.п. апартман со 3 спални HB 34€  42€  69€  47€  42€  47€  34€ 
изнајмување апартман со 3 спални /6 лица/ 205€  250€  413€  280€  250€  280€  205€ 
апартман со 3 спални  + дополнително легло /7 лица/ 226€  275€  454€  308€  275€  308€  226€ 
апартман со 3 спални  + 2 дополнителни легла /8 лица/ 246€  300€  496€  336€  300€  336€  246€ 
6 возрасни+ 1 детe (2-13,99) 222€  271€  447€  303€  271€  303€  222€ 
6 возрасни+ 2 деца (2-13,99) 232€  283€  468€  317€  283€  317€  232€ 

 

*ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-Новогодишна вечера (задолжително) - 88 евра за возрасен/ 50 евра за дете (2-13,99 г.)

-Божиќна вечера на база ВВ (задолжително) - 25 евра за возрасен/ 13 евра за дете (2-13,99 г.)

-Божиќна вечера на база НВ (задолжително) - 13 евра за возрасен/ 7 евра за дете (2-13,99 г.)

-20% попуст за резервации направени до 30.09.2019 и целосно платени до 05.10.2019 

-15% попуст за резервации направени до 15.11.2019 и целосно платени до 20.11.2019 

-10% попуст за резервации направени до 10.12.2019 и платени 100% до 15.12.2019.

-15% попуст за резервација и  престој од 7 или повеќе ноќевања по 16.11.2019 

 


Слични понуди

ELIDA Family Hotel

ELIDA Family Hotel

Локација: Хотелот се наоѓа на 700 метри од жичарата во Банско, 350 метри од главната улица ул. Пирин. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, бар, лоби, паркинг, градина, место за скара, ски продавница. Сместување: располага со двокреветни соби. Сите соби располагаат со: балкон, фрижидер, купатило со туш, ТВ, фен, Wi-fi.
Hotel ASTERA

Hotel ASTERA

Локација: Хотелот се наоѓа на 200 метри од  Гондола лифтот. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, лоби-бар, ресторан, интернет, продавница, паркинг, гаража. Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, телефон, мини-бар, кујна, Wi-Fi, тоалет со туш/када, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу панси
Hotel MURITE

Hotel MURITE

Локација: Хотелот се наоѓа на 7 километри од Банско, во близина на хотелот Пирин Голф Клуб. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, лоби-бар, ресторан, конференциска сала, интернет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ,  телефон, сеф, фрижидер,  интернет, тоалет со туш/када, фен, козметички сет, терас
Hotel SUNRISE PARK & SPA

Hotel SUNRISE PARK & SPA

Локација : Хотелот се наоѓа на 650 метри од Гондола лифтот. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, лоби-бар, ресторан,  градина, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со централно греење, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, тоалет, фен, тераса. Апартманите се со кујна. Услуга: Ноќевање со доручек/