logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Турција - Бодрум - Резултати од пребарувањето

Hotel SAMARA

Hotel SAMARA

Локација: Хотелот се наоѓа на 2 километри од центарот на Бодрум, и на 36 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 280 соби, рецепција, 6 бара, главен ресторана, a la carte ресторан, сопствена плажа со чадори и лежалки. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, сеф, телефон, мини-бар, купат
Hotel VOYAGE TORBA

Hotel VOYAGE TORBA

Локација: Хотелот се наоѓа на 6 километри од центарот на Бодрум, и на 30 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, 10 бара, главен ресторан, 8 a la carte ресторана, бебиситер, фото студио, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформа за сончање. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi
Hotel VOYAGE TURKBUKU

Hotel VOYAGE TURKBUKU

Локација: Хотелот се наоѓа на 22 километри од центарот на Бодрум, и на 45 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, 4 бара, главен ресторан, 2 a la carte ресторана, бебиситер, фото студио, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформа за сончање, мини-маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со кл
Hotel WOW BODRUM RESORT

Hotel WOW BODRUM RESORT

Локација: Хотелот се наоѓа на брегот на морето, во познатото летувалиште Ѓумбет на 2-3 километри од Бодрум и на 30 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 561 соба, рецепција, 7 барови, 6 ресторана, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформа за сончање, маркет. Сместување: Собите се опремени со клима, сатели
Hotel WOXXIE

Hotel WOXXIE

Локација: Хотелот се наоѓа на 20 километри од центарот на Бодрум, и на 50 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 155 соби, рецепција, 3 бара, главен ресторан, сопствена плажа со лежали и чадори, продавница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, телефон, купатило, фен, козмет
Hotel YASMIN BODRUM RESORT

Hotel YASMIN BODRUM RESORT

Локација: Хотелот се наоѓа на брегот на морето, на 20 километри од Бодрум, 5 километри oд Тургутреис, и на 55 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 152 соби, рецепција, 3 барови, главен ресторан, 3 a la carte ресторана, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформа за сончање, мини-маркет, бутик, менувачн
Hotel BLUE BODRUM

Hotel BLUE BODRUM

Локација: Хотелот се наоѓа на  3 километри од центарот на Тургутреис, на 25 километри од центарот на Бодрум и на 50 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 67 соби, рецепција, внатрешен и надворешен ресторан, бар, сопствена плажа со чадори и лежалки, сервис за перење и пеглање, продавница. Сместување: Собит
Hotel CHARM BEACH

Hotel CHARM BEACH

Локација: Хотелот се наоѓа на 26 километри од центарот на Бодрум и на 50 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 106 соби, рецепција, 3 бара, главен ресторан, a la carte ресторан, сопствена плажа со чадори и лежалки, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, сеф, телефон, мини-бар,
Hotel VOGUE BODRUM

Hotel VOGUE BODRUM

Локација: Хотелот се наоѓа на 8 километри од центарот на Бодрум и на 25 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, 11 бара, главен ресторан, 4 a la carte ресторана,  2 сопствени плажи со чадори и лежалки, менувачница, продавници, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi
Hotel XANADU ISLAND

Hotel XANADU ISLAND

Локација: Хотелот се наоѓа на приватен полуостров, на 60 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 222 соби, рецепција,  главен ресторан, 2 a la carte ресторани, 7 барови, сопствена плажа со чадори и лежалки, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, с