logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Бугарија - Сончев Брег - Резултати од пребарувањето

Hotel DIT MAJESTIC BEACH RESORT

Hotel DIT MAJESTIC BEACH RESORT

Локација: Хотелот се наоѓа на 1 минута од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, 2 ресторана, 2 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар/кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Полу пансион +. Спорт и забава:  Н
Hotel DUNAV

Hotel DUNAV

Локација: Хотелот се наоѓа на 200 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со  166 соби, рецепција, ресторан, лоби-бар, градина, менувачница, сеф, паркинг.  Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, телефон, купатило, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен
Hotel FENIX

Hotel FENIX

Локација: Хотелот се наоѓа на 50 метри од плажата во северниот дел на комплексот. Општи информации: Хотелот поседува 330 соби, 10 ката, 5 лифта, хол со рецепција, сеф, ресторан, лоби-бар, бар покрај базенот, продавница, менувачница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило
Hotel FIESTA M

Hotel FIESTA M

Локација: Хотелот се наоѓа на 10 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, мен увачница, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, Wi-Fi, телефон, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен
Hotel FLAMINGO

Hotel FLAMINGO

Локација: Се наоѓа на 200 метри од плажата, на 600 метри од центарот на Сончев Брег . Општи информации:  Апартхотелот поседува 158 соби на 6 ката, рецепција, ресторан, лоби-бар, бар покрај базенот, градина, тераса, лифт, сеф, продавници, сервис за перење и пеглање, менувачница, факс/фотокопир услуги, паркинг. Сместување:  
Hotel FORUM

Hotel FORUM

Локација: Хотелот се наоѓа на 400 метри од плажата, во мирниот дел на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот располага со  52 соби, рецепција, ресторан,  2 бара, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, мини-бар, телефон, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и
Hotel GALEON RESIDENCE & SPA

Hotel GALEON RESIDENCE & SPA

Локација: Хотелот се наоѓа на 200 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, менувачница, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар/кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек. Спорт и забава: &n
Hotel GLARUS

Hotel GLARUS

Локација: Хотелот се наоѓа на самата плажата, во центарот на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот располага со  216 соби, рецепција, ресторан, лоби-бар, бар покрај базенот, снек бар, менувачница, продавница за сувенири, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi,  мини-бар, телефон,
Hotel GLOBUS

Hotel GLOBUS

Локација: Хотелот се наоѓа на 20 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, 2 ресторана, 2 бара, менувачница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, Wi-Fi, телефон, купатило, фен, тераса. Услуга: Полу пансион. Спорт и забава: Надворешен базен со детски дел, внатре
Hotel GOLD PEARL

Hotel GOLD PEARL

Локација: Хотелот се наоѓа на 150 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек. Спорт и забава:  Надворешен базен.   Golden Pearl Ho
Hotel GRAND OASIS

Hotel GRAND OASIS

Локација: Хотелот се наоѓа на 300 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/All Inclusive. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базе
Hotel GRAND SUNNY BEACH

Hotel GRAND SUNNY BEACH

Локација: Хотелот се наоѓа на 20 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со  200 соби, рецепција, ресторан, лоби-бар, Ирски бар, менувачница, сеф, сервис за перење и пеглање, продавница, паркинг.  Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, телефон, купатило, козметички сет, тераса. Апартманите
Hotel GRAND VICTORIA

Hotel GRAND VICTORIA

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, мини-маркет, менувачница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, мини-бар, телефон, купатило, фен, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен со д
Hotel GRENADA

Hotel GRENADA

Локација: Хотелот се наоѓа на 100 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со  рецепција, ресторан, пица ресторан, лоби-бар, бар покрај базенот, менувачница, маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, телефон, купатило, козметички сет, тераса. Услуга: All Inclusive.
Hotel HRIZANTEMA

Hotel HRIZANTEMA

Локација: Хотелот се наоѓа на 300  метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, 2 ресторана, 2 бара, менувачница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава:  Казино, надворешен базен
Hotel ILKA

Hotel ILKA

Локација: Хотелот се наоѓа на 100 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 10 соби, рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.   Ilka Family hotel 3* &nb
Hotel IMPERIAL RESORT

Hotel IMPERIAL RESORT

Локација: Се наоѓа на 150 метри од плажата, во центарот на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува  215 соби и 9 апартамани, лифт, лоби-бар, хол со рецепција, сеф со доплата, коктел-бар, ресторан "Версај", ресторан "Лингото", конференциска-сала, салон за разубавување. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ,&nb
Hotel IVANA PALACE

Hotel IVANA PALACE

Локација: Се наоѓа на 300 метри од плажата, во западниот дел на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, продавница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен и тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу
Hotel IZOLA PARADISE

Hotel IZOLA PARADISE

Локација: Хотелот се наоѓа на 400 метри од плажата, во мирниот дел на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот располага со  234 соби, рецепција, ресторан, лоби-бар, бар покрај базенот, менувачница, продавница, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi,  телефон, купатило, тераса. Усл
Hotel KALOFER

Hotel KALOFER

Локација: Се наоѓа на200 метри од плажата, на 10 минути пешачење до центарот на Сончев Брег.. Општи информации:  Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар покрај базенот, мини-маркет, менувачница, сеф, конференциска сала, градина, интернет, паркинг. Сместување:  Собите се опремени со купатило со туш, клима, теле