logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Бугарија - Сончев Брег - Резултати од пребарувањето

Hotel RIU HELIOS PARADISE

Hotel RIU HELIOS PARADISE

Локација: Хотелот се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува 143 соби, рецепција, сеф, 4 ресторана, 4 бара, менувачница, продавници, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надвореш
Hotel RIVA

Hotel RIVA

Локација: Хотелот се наоѓа на 120 метри од плажата и на 800 метри од Action AquaPark. Општи информации: Хотелот поседува 90 соби, рецепција, ресторан, 3 бара, паркинг, интернет, супер маркет, салон за убавина, менувачница, мини трговски центар. Сместување: Собите се опремени со клима, ЛЦД ТВ, фрижидер/мини-бар, сеф,
Hotel RIVA PARK

Hotel RIVA PARK

Локација: Хотелот се наоѓа на 2 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан,  бар,  паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско
Hotel ROYAL PALACE HELENA PARK & HELENA SANDS

Hotel ROYAL PALACE HELENA PARK & HELENA SANDS

Локација: Хотелот се наоѓа на 3 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 153 соби, рецепција, 4 ресторана, 4 бара, менувачница, продавници, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, сеф, телефон, купатило, фен, тераса. Услуга: Ultra All Inclusive/Полу пансион. Спорт и забава:
Hotel SLAVYANSKI

Hotel SLAVYANSKI

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува 62 соби, рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, маркет, продавница за сувенири. менувачница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, мини-бар, телефон, купатило, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.
Hotel SMARTLINE MERIDIAN

Hotel SMARTLINE MERIDIAN

Локација: Хотелот се наоѓа на 200 метри од плажата, на 800 метри од центарот на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува 268 соби, рецепција, сеф, 3 ресторана, 2 бара, мини-маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, Wi-Fi, телефон, купатило, фен, тераса. Услуга: Полу пансион/All Inclu
Hotel SUNNY BEAUTY PALACE

Hotel SUNNY BEAUTY PALACE

Локација: Се наоѓа на 800 метри од Action AquaPark. Општи информации: Хотелот поседува 62 соби, рецепција, сеф, ресторан, лоби-бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, мини-кујна, телефон, купатило, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен,
Hotel SUNRISE

Hotel SUNRISE

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, сеф, ресторан, бар, бар покрај базенот, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, мини-бар, телефон, купатило, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, дет
Hotel TARSIS CLUB

Hotel TARSIS CLUB

Локација: Хотелот се наоѓа на 10 минути од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, лоби-бар, бар покрај базенот, ресторан, приватен парк интернет, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, кабелскаТВ, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило со туш/када, фен, козметички сет, минерална вода. У
Hotel TIA MARIA

Hotel TIA MARIA

Локација: Хотелот се наоѓа на 250 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 143 соби, рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, фен, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/All Inclusive. Спорт и забава:&
Hotel TRAKIA PLAZA

Hotel TRAKIA PLAZA

Локација: Хотелот се наоѓа на 100 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 3 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава:  Надво
Hotel VERIS

Hotel VERIS

Локација: Се наоѓа на 300 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, мини-бар, телефон, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полупансион. Спорт и забава: Надворешен базен, скара,
Hotel VIAND

Hotel VIAND

Локација: Хотелот се наоѓа на 1 минутa од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, лоби-бар, коктел бар, интернет, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, сеф, мини фрижидер, купатило со туш/када, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надвореше
Hotel VICTORIA PALACE

Hotel VICTORIA PALACE

Локација: На самата плажa, во северниот дел на комплексот, оддалеченост од центарот на комплексот 1 км. До центарот на комплексот може да се стигне пешки по шеталиштето покрај морскиот брег или со мини вовче. Општи информации: Хотелот е изграден во 2003 година. Располага со 546 соби, 8 спрата, 4 лифта (2 панорамни), рецепција, сеф, 2 ресторан
Hotel WELA

Hotel WELA

Локација: Се наоѓа на 200 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, сеф, 2 ресторана, 3 бара, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен и тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базе
Hotel YAVOR PAlACE

Hotel YAVOR PAlACE

Локација: Хотелот се наоѓа во центарот, на 100 метри од хотелот Кубан. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, мини-маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава:  Надворешен базен,
Hotel YUNONA

Hotel YUNONA

Локација: Хотелот се наоѓа на втората линија во центарот на комплексот на 150 метри од плажата . Општи информации: Хотелот е поделен на 2 дела и поседува 112 соби, 4 апартмани, хол со место за одмор со телевизор, сеф со доплата на рецепција, ресторан, менувачница. Сместување: Собите се опремени со кабловска ТВ, клима, мини-бар, телефон,
Hotel ZEFIR

Hotel ZEFIR

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, ресторан, бар покрај базенот, менувачница, продавница за сувенири, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, мини-бар, телефон, купатило, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансио
Mladinski kamp - KAMELOT

Mladinski kamp - KAMELOT

Неповторлива можност за Вашите деца да поминат незаборавно лето со организиран престој, во прекрасен луксузен хотелски комплекс.Апарт - Комплекс Камелот се наоѓа во јужниот дел на најживиот резорт на Црното Море Сончев Брег, и на неколку стотини метри од најпопуларната плажа Cacao Beach. Комплексот располага со голем базен, повекефункционално спорт
Vila MARIA REVAS

Vila MARIA REVAS

Локација: Хотелот се наоѓа на 150 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, Wi-Fi, телефон, купатило, фен, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, ф