logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Бугарија - Балчик - Резултати од пребарувањето

Hotel AHILEA

Hotel AHILEA

Локација : Хотелот се наоѓа на 3 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен со детски дел, пинг-по
Hotel ANTIK

Hotel ANTIK

Локација : Хотелот се наоѓа на 3 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар/кујна, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.   Antik 3*   &nb
Hotel BISSER

Hotel BISSER

Локација : Хотелот се наоѓа до Ботаничката градина, на 5 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион. Спор
Hotel ELIT PALACE & SPA

Hotel ELIT PALACE & SPA

Локација : Хотелот се наоѓа во центаот на Балчик, на 5 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторана, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион. Спорт
Hotel HELIOS

Hotel HELIOS

Локација : Хотелот се наоѓа на самата плажа, во близина на центарот. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар/кујна, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава:&nb
Hotel JUPITER

Hotel JUPITER

Локација : Хотелот се наоѓа на 150 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион. Спорт и забава: Надвор
Hotel LOTOS

Hotel LOTOS

Локација : Хотелот се наоѓа на брегот на морето. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, 2 ресторана, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: Масажа, билијард.  
Hotel NASLADA

Hotel NASLADA

Локација : Хотелот се наоѓа на 400 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: Внатрешен базен, детски
Hotel OASIS

Hotel OASIS

Локација : Хотелот се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, 2 ресторана, сеф, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: Масажа, игри во
Hotel PARIS

Hotel PARIS

Локација : Хотелот се наоѓа на 10 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: Надворешен базен, билија
Hotel REGINA MARIA SPA

Hotel REGINA MARIA SPA

Локација : Хотелот се наоѓа на 1 минута од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: СПА центар, внатреше
Hotel SELENA

Hotel SELENA

Локација : Хотелот се наоѓа на брегот на морето. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, бар, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар/кујна, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.   Selena 3*    
Hotel SUNNY VICKY

Hotel SUNNY VICKY

Локација : Хотелот се наоѓа на 1500 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, мини-бар, Wi-Fi, купатило, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.   Sunny-Vicky Guest house 2*+     RO DBL со
Hotel VALEO

Hotel VALEO

Локација : Хотелот се наоѓа на 1 минута од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.   Valeo 3*      
Hotel WHITE HOUSE

Hotel WHITE HOUSE

Локација : Хотелот се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.   White House 3*      
Hotel WHITE ROCK CASTLE & SPA

Hotel WHITE ROCK CASTLE & SPA

Локација : Хотелот се наоѓа на 4 минути од плажата, на 5 минути од ботаничката градина која е заштитена од УНЕСКО. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, 2 бара, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање с