logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Бугарија - Сончев Брег - Резултати од пребарувањето

Aparthotel & Hotel Karolina

Aparthotel & Hotel Karolina

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, 2 ресторана, 2 бара, мини-маркет, менувачница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, кујна/мини-бар, телефон, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полупансион. Спорт и
Aparthotel ADMIRAL PLAZA

Aparthotel ADMIRAL PLAZA

Локација: Хотелот се наоѓа на 4 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, пинг-понг, пикадо, масажи. &
Aparthotel ANASTASIA & VENERA PALACE

Aparthotel ANASTASIA & VENERA PALACE

Локација: Хотелот се наоѓа на 1 километар од Cacao Beach. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште, град
Aparthotel ARKITE COMPLEX

Aparthotel ARKITE COMPLEX

Локација: Хотелот се наоѓа на 5 километри од Cacao Beach. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, пинг-понг.  
Aparthotel AVENUE DELUXE

Aparthotel AVENUE DELUXE

Локација: Хотелот се наоѓа на 300 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 3 бара, менувачница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, саун
Aparthotel BAHAMI RESIDENCE

Aparthotel BAHAMI RESIDENCE

Локација: Хотелот се наоѓа на 350 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 102 соби, рецепција, сеф, ресторан, бар, сервис за перење и пеглање, маркет, продавница за сувенири, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, кујна, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместу
Aparthotel DAWN PARK

Aparthotel DAWN PARK

Локација: Хотелот се наоѓа на 8 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште, а
Aparthotel DAWN PARK DELUXE

Aparthotel DAWN PARK DELUXE

Локација: Хотелот се наоѓа на 6 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште, а
Aparthotel EFIR 1

Aparthotel EFIR 1

Локација: Се наоѓа на 350 метри од плажата, во мирниот дел на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, ресторан, бар покрај базенот, мини-маркет, продавница за сувенири, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, кујна, мини-бар, телефон, купатило, тераса.  Услуга
Aparthotel GOLDEN RAINBOW VIP RESIDENCE

Aparthotel GOLDEN RAINBOW VIP RESIDENCE

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, сеф, ресторан, 3 бара, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска TВ, клима, телефон, Wi-Fi, кујна/мини-бар, купатило со туш, тераса. Услуга: Само сместување/Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион. Спорт
Aparthotel GREEN FORT NOKS

Aparthotel GREEN FORT NOKS

Локација: Хотелот се наоѓа на 2 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште.
Aparthotel HAPPY

Aparthotel HAPPY

Локација: Се наоѓа на 500 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, сеф, ресторан, бар покрај базенот, мини-маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, кујна, мини-бар, телефон, купатило, тераса.  Услуга: Само сместување. Спорт и забава: Надв
Aparthotel KASSANDRA

Aparthotel KASSANDRA

Локација: Се наоѓа на 350 метри од плажата, во мирниот дел на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, ресторан, бар покрај базенот, продавница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, купатило, тераса. Апартманите поседуваат и кујна. Услуга: Само сместу
Aparthotel Prestige city

Aparthotel Prestige city

Локација: Хотелот се наоѓа на околу 500м од плажа. Општи информации: ресторан, бар, базен, детско игралиште, градина, паркинг. Сместување: располага со едноспални двоспални апартмани опремени со сопствена бања, комплетно опремена кујна, ТВ, клима уред. Услуга:  полупансион / All inclusive.   Тип на апартман 27.05-19
Aparthotel RAINBOW I, II, III & IV

Aparthotel RAINBOW I, II, III & IV

Локација: Се наоѓа на 200 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 500 соби, рецепција, сеф, ресторан, 3 бара, продавници, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска TВ, клима, телефон, Wi-Fi, кујна/мини-бар, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување/Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион.
Aparthotel ROSE VILLAGE

Aparthotel ROSE VILLAGE

Локација: Хотелот се наоѓа на 4 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, кујна, купатило, тераса. Услуга: Сместување/Ноќевање со доручек. Спорт и забава: Надворешен базен со детски дел, д
Apartotel ROME PALACE DELUXE

Apartotel ROME PALACE DELUXE

Локација: Хотелот се наоѓа на 3 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, менувачница, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар/кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава:  Над
Hotel AKTINIA

Hotel AKTINIA

Локација: Хотелот се наоѓа на 5 минути од плажата, на 2 километри од Несебар. Општи информации: Хотелот поседува 98 соби, рецепција, ресторан, 2 бара, менувачница, супер маркет, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, сеф, купатило, тераса. Услуга: All Inclusive
Hotel AMARIS

Hotel AMARIS

Локација: Хотелот се наоѓа во центарот на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува 130 соби, рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: Надворешен
Hotel AMFIBIA BEACH

Hotel AMFIBIA BEACH

Локација: Хотелот се наоѓа на 1 минута од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, де