logo

тел: 02 6091-885 моб: 070/217-346

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Бугарија - Резултати од пребарувањето

Aparthotel & Hotel Karolina

Aparthotel & Hotel Karolina

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, 2 ресторана, 2 бара, мини-маркет, менувачница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, кујна/мини-бар, телефон, купатило, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полупансион. Спорт и
Aparthotel ADMIRAL PLAZA

Aparthotel ADMIRAL PLAZA

Локација: Хотелот се наоѓа на 4 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, пинг-понг, пикадо, масажи. &
Aparthotel AMPHORA PALACE

Aparthotel AMPHORA PALACE

Локација: Хотелот се наоѓа на 5 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-кујна, Wi-Fi, телефон, тоалет, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште, пинг-понг.  
Aparthotel ANASTASIA & VENERA PALACE

Aparthotel ANASTASIA & VENERA PALACE

Локација: Хотелот се наоѓа на 1 километар од Cacao Beach. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште, град
Aparthotel ARKITE COMPLEX

Aparthotel ARKITE COMPLEX

Локација: Хотелот се наоѓа на 5 километри од Cacao Beach. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, пинг-понг.   &n
Aparthotel ASPEN GOLF & SPA RESORT

Aparthotel ASPEN GOLF & SPA RESORT

Локација: Хотелот се наоѓа во Разлог, на 7 километри од Банско. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, лоби-бар, 2 ресторана, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион. Спорт и забава: 
Aparthotel AVENUE DELUXE

Aparthotel AVENUE DELUXE

Локација: Хотелот се наоѓа на 300 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 3 бара, менувачница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, саун
Aparthotel BAHAMI RESIDENCE

Aparthotel BAHAMI RESIDENCE

Локација: Хотелот се наоѓа на 350 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 102 соби, рецепција, сеф, ресторан, бар, сервис за перење и пеглање, маркет, продавница за сувенири, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, кујна, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместу
Aparthotel BENDITA MARE

Aparthotel BENDITA MARE

Локација: Хотелот се наоѓа на 3 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, тоалет, фен, тераса. Услуга: Само сместување/Ноќевање со доручек. Спорт и забава:  Надво
Aparthotel BLACK SEA RAMA GOLF & VILLAS CLUB RESIDENCE

Aparthotel BLACK SEA RAMA GOLF & VILLAS CLUB RESIDENCE

Локација: Се наоѓа на 3 минути од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, 4 ресторан, 3 бара, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион. Спорт и забава: Н
Aparthotel BYALA HOME COMPLEX

Aparthotel BYALA HOME COMPLEX

Локација: Се наоѓа во центарот на градот, на 800 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 24 соби, рецепција, лоби-бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило со туш/када, козметички сет, фен, тераса. Услуга: Само сместување.     Byala Ho
Aparthotel CANTILENA

Aparthotel CANTILENA

Локација: Хотелот се наоѓа на 8 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување/Ноќевање со доручек/Полу пансион/All Inclusive. Спорт и забава:  Надвореше
Aparthotel CASA KARINA

Aparthotel CASA KARINA

Локација: Хотелот се наоѓа на 100 метри од станицата на гондолата, 20 минути од центарот на Банско. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, сеф, лоби-бар, ресторан, градина, конференциска сала, паркинг, подземна гаража. Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, кујна/мини-бар, интернет, тоалет со туш/када, фен, т
Aparthotel COMFORT

Aparthotel COMFORT

Локација: Хотелот се наоѓа на 50 метри од Гондола лифтот. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, лоби-бар, ресторан, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек. Спорт и забава: Џакузи, сауна, масажи, фитнес цент
Aparthotel CORNELIA GOLF,SKI & SPA

Aparthotel CORNELIA GOLF,SKI & SPA

Локација: Хотелот се наоѓа на 200 метри од Ian Woosnam Golf Course во Разлог. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, лоби-бар, ресторан, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава:&n
Aparthotel DAWN PARK

Aparthotel DAWN PARK

Локација: Хотелот се наоѓа на 8 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште, а
Aparthotel DAWN PARK DELUXE

Aparthotel DAWN PARK DELUXE

Локација: Хотелот се наоѓа на 6 минути од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште, а
Aparthotel DREAM

Aparthotel DREAM

Локација : Хотелот се наоѓа на 350 метри од Гондола лифтот. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, лоби-бар, ресторан, сеф, паркинг. Сместување: Собите се опремени со централно греење, сателитска ТВ, телефон, кујна, телефон, Wi-Fi, тоалет, фен, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и заба
Aparthotel EFIR 1

Aparthotel EFIR 1

Локација: Се наоѓа на 350 метри од плажата, во мирниот дел на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, ресторан, бар покрај базенот, мини-маркет, продавница за сувенири, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, кујна, мини-бар, телефон, купатило, тераса.  Услуга
Aparthotel ELIT 4

Aparthotel ELIT 4

Локација: Хотелот се наоѓа на 300 метри од Cacao Beach. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, кујна, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште.