logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Грција - Јонски Брег - Апартмани - Резултати од пребарувањето

Vila ARGO - Врахос

Vila ARGO - Врахос

Вилата Арго е објект, лоциран на првата линија куќи изградени долж шеталиштето покрај долгата плажа во Врахос. Карактеристична по фронталната поставеност на нејзините балкони и тераси, го привлекува вниманието на секој минувач покрај нејзе. Во своето приземје располага со убав ресторан, над кој скалесто се издигаат останатите ка
Vila BELLOS - Парга

Vila BELLOS - Парга

Apartments Bellos е убава куќа сместена во непосредна близина на центарот во местото Парга. Лоцираноста во една од мноштвото тесни улички кои се симнуваат кон шеталиштето и градските плажи, веројатно ќе го привлекува  вниманието на потенцијалните гости. Студијата и апартманите во нејзе, се стандардно опремени
Vila JULIA - Сивота

Vila JULIA - Сивота

Villa Julia е сосема сигурно еден од најубавите објекти за сместување во Сивота. Нејзината локација која е во близина на главното шеталиште и на малата марина, добро опремените студија, убавиот двор и нејзината околина, сосема сигурно и визуелно ја издвојуваат од повеќето куќи во непосредната близина. Располага со повеќе студија и апартмани за
Vila LONG SUMMER - Сивота

Vila LONG SUMMER - Сивота

Villa Long Summer е лоцирана на околу 400 метри од најблиската плажа во Сивота и околу 700 мтри од марината во градот. Во својот состав има повеќе единици за сместување, четворокреветни апартмани, опремени со мебел, ТВ и клима уред, интернет и останати потребни содржини. Во составот на апартманите се уредена спална соба и кујна со дополни
Vila MATHIAS  - Парга

Vila MATHIAS - Парга

Објектот Mathias е двокатна зграда со повеќе студија, наменета исклучиво за туристичко престојување во Парга. Нејзината местоположба која иако ја лоцира на кружниот пат над градот, воедно и овозможува и прекрасен поглед врз Парга и нејзиниот залив. Со својата одлична опременост и степенесто распоредените балкони, оваа
Vila MATHINA - Парга

Vila MATHINA - Парга

Mathina Apartments е убава куќа, лоцирана на десната страна на Парга во близина на патеката која води кон големата плажа Валтос. Во својот состав, овој објект брои неколку студија кои се опремени со потребен мебел, сопствен тоалет, мини кујна, ТВ и клима уред, како и балкони со поглед кон градот. Нивната уреденост и локација, како и одличниот серви
Vila PHILOXENIA - Врахос

Vila PHILOXENIA - Врахос

Овој објект кој се наоѓа во средишниот дел на Врахос, привлекува внимание со модерниот изглед, широкиот и со зеленило збогатен плац, како и со убаво средените единици за сместување. Сите единици се карактеризираат со посебни спални соби, кујни, тоалети и балкони со гарнитури за одмор. Близината до големата плажа, како и до останатите содржини во ов
Vila VELISSARIOS - Врахос

Vila VELISSARIOS - Врахос

Вилата Velissarios e скромен но навистина одличен објект за престојување во Врахос. Лоциран во вториот дел од местото, во непосредна близина на плажата, се препознава по белата градба опкружена со сенките на маслиновиновите дрвја во неговата градина. Располага со повеќе двокреветни и трокреветни студија, опремени со едноставен мебел, но со соодвете