logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Бугарија - Албена - Резултати од пребарувањето

Hotel ALTHEA

Hotel ALTHEA

Локација: Се наоѓа на 900 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со 186 соби, рецепција, сеф, ресторан, бар, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Н
Hotel AMELIA & AMELIA SUPERIOR

Hotel AMELIA & AMELIA SUPERIOR

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со 161 соба, рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу
Hotel ARABELLA Beach

Hotel ARABELLA Beach

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот располага со 108 соби, рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: All Iclusive. Спорт и забава:
Hotel BORYANA

Hotel BORYANA

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот располага со 176 соби, рецепција, сеф, ресторан, 3 бара, менувачница, продавница, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: All Inclusive. Сп
Hotel COM

Hotel COM

Локација: Хотелскиот комплекс се наоѓа во горниот дел на комплексот Албена на 10 минути од плажата. Општи информации: Во хотелот има 328 соби, рецепција, лоби-бар, сала, сеф со доплата, ресторан, 2 бара, дискотека, менувачница. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, телефон, тоалет со туш, тераса. Услуга: ALL I
Hotel DOBRUDJA

Hotel DOBRUDJA

Локација: Се наоѓа во центарот на Албена, на 330 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со 284 соби, рецепција, сеф, ресторан, ресторан со поглед на морето на 17-ти кат, лоби-бар, кафетерија со поглед на море на 15-ти кат, менувачница, сопствена плажа, паркинг.  Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ,
Hotel ELITSA

Hotel ELITSA

Локација: Се наоѓа на 500 метри од центарот на Албена, непосредно до плажата. Општи информации: Хотелот располага со 176 соби, рецепција, сеф, ресторан со тераса, лоби-бар, бар покрај базенот, менувачница, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, клима, тоалет со туш/када, тераса. У
Hotel FLAMINGO

Hotel FLAMINGO

Локација: Се наоѓа на 150 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со 264 соби, рецепција, сеф, 2 ресторана, 2 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек. Сп
Hotel FLAMINGO GRAND

Hotel FLAMINGO GRAND

Локација: Се наоѓа на 150 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со 182 соби, рецепција, сеф, 2 ресторана, 3 бара, сопствена плажа, менувачница, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек
Hotel GERGANA

Hotel GERGANA

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот располага со рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, продавница за сувенири, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: All Iclusive. С
Hotel KALIAKRA MARE

Hotel KALIAKRA MARE

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот располага со 148 соби, рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: All Inclusive +. Спорт и заба
Hotel KALIAKRA SUPERIOR & STANDARD

Hotel KALIAKRA SUPERIOR & STANDARD

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот располага со , рецепција, ресторан, 3 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, сеф, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: All Iclusive +. Спорт и забава: 
Hotel KALIOPA

Hotel KALIOPA

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот располага со 141 соба, рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: Полу пансион/Полн пансион. Сп
Hotel KOMPAS

Hotel KOMPAS

Локација: Се наоѓа на 650 метра од плажата во тивкиот и мирниот дел на Албена. Бесплатен шатл автобус до плажата, регуларно на секои 30 минути од 09.30 до 17.00 часот. Општи информации: Хотелот поседува 172 соби, рецепција, сеф, ресторан, лоби-бар, менувачница, бар покрај базенот, сервис за перење и пеглање, факс услуги, сопствена плажа, парки
Hotel LAGUNA BEACH

Hotel LAGUNA BEACH

Локација: Хотелот се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува 189 соби, лифт, рецепција, сеф, ресторан, лоби-бар, продавница за сувенири, конференциска сала, менувачница, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со кабловска ТВ, клима, Wi-Fi, телефон, тоалет со туш/када,фен. Фамилијарната
Hotel LAGUNA GARDEN

Hotel LAGUNA GARDEN

Локација: Хотелот се наоѓа на 150 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 145 соби, лифт, рецепција, сеф, ресторан, лоби-бар, продавница за сувенири, конференциска сала, менувачница, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со кабловска ТВ, клима, Wi-Fi, телефон, тоалет со туш/када,фен. Фамили
Hotel LAGUNA MARE

Hotel LAGUNA MARE

Локација: Хотелот е лоциран во центарот на Албена и заедно со Laguna Garden и  Laguna Beach се дел Laguna Complex. Плажата е оддалечена 100м од хотелот.   Општи информации: Хотелот располага со 149 соби. Главен ресторан (во хотел Лагуна Гарден), 3 бара, сеф, сервис за перење и пеглање, менувачница, сопствена плажа, паркин
Hotel MAGNOLIA LUX

Hotel MAGNOLIA LUX

Локација: Хотелот се наоѓа на 800 метри до плажа. Шатл сервис (бесплатен) на секои 30 мин. (од 09.00-17.00 часот) Општи информации: Хотелот располага со вкупно 340 соби. Ресторан, лоби бар, бар покрај базен и на плажа (на секоја соба следува по еден чадор и две лежалки на плажа). Сместување: Сите соби се опремени со тоалет со када/
Hotel MALIBU

Hotel MALIBU

Локација: Се наоѓа на 150 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со 157 соби, рецепција, сеф, 2 ресторана, 3 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: All Iclusive. Спор
Hotel MURA

Hotel MURA

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот располага со 186 соби, рецепција, сеф, ресторан, 3 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, тоалет, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава