logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Бугарија - Каварна - Резултати од пребарувањето

Aparthotel BLACK SEA RAMA GOLF & VILLAS CLUB RESIDENCE

Aparthotel BLACK SEA RAMA GOLF & VILLAS CLUB RESIDENCE

Локација: Се наоѓа на 3 минути од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, 4 ресторан, 3 бара, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион. Спорт и забава: Н
Aparthotel ROYAL COVE

Aparthotel ROYAL COVE

Локација: Се наоѓа на 70 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува 47 соби, рецепција, сеф, ресторан, бар, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, детско игр
Hotel THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT

Hotel THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT

Локација: Се наоѓа на 4 минути од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува 87 соби, рецепција, сеф, 5 ресторана, 2 бара, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек. Спорт и забава: Надворешен базен, д
Hotel WHITE LAGOON

Hotel WHITE LAGOON

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, тобогани,
Vila ALLEGRA

Vila ALLEGRA

Локација: Се наоѓа на 50 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава: Надворешен базен, детско игралиште, скара. &n