logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Бугарија - Дуни Ројал Ресорт - Резултати од пребарувањето

Hotel Belleville

Hotel Belleville

Локација: Хотелот се наоѓа во местотот Дуни Ројал Ресорт на 150м од плажата. Општи информации: внатрешен и надворешен базен,10 тренери за тенис, нов аква парк, главен ресторан, СПА и велнес центар, сауна, џакузи, фитнес центар, детски клуб, мини голф, детско игралиште. Сместување: сите соби се комплетно опремени со модерен дизајн. Услуга: A
Hotel Holiday Village

Hotel Holiday Village

Локација: Хотелот се наоѓа во местотот Дуни Ројал Ресорт на 400м од плажата. Општи информации: внатрешен и надворешен базен,10 тренери за тенис, нов аква парк, главен ресторан, СПА и велнес центар, сауна, џакузи, фитнес центар, детски клуб, мини голф, детско игралиште. Сместување: сите соби се комплетно опремени со модерен дизајн. Услуга: A
Hotel Marina Beach

Hotel Marina Beach

Локација: Хотелот се наоѓа во местотот Дуни Ројал Ресорт на 10мин возење до Созопол. Општи информации: 4 базени,10 тренери за тенис, нов аква парк, главен ресторан, СПА и велнес центар, солариум, фитнес центар, детски клуб, ноќен клуб, мини голф, детско игралиште. Сместување: сите соби се комплетно опремени со модерен дизајн. Услуга: All in
Hotel Marina Royal Palace

Hotel Marina Royal Palace

Локација: Хотелот се наоѓа во местотот Дуни Ројал Ресорт на 10мин возење до Созопол. Општи информации: внатрешен и надворешен базен,10 тренери за тенис, нов аква парк, главен ресторан, СПА и велнес центар, сауна, џакузи, фитнес центар, детски клуб, мини голф, детско игралиште. Сместување: сите соби се комплетно опремени со модерен дизајн. У
Hotel Pelikan

Hotel Pelikan

Локација: Хотелот се наоѓа во местотот Дуни Ројал Ресорт на 10км од Бургас. Општи информации: надворешен базен со оделен дел за деца,10 тренери за тенис, нов аква парк, главен ресторан, СПА и велнес центар, сауна, џакузи, фитнес центар, детски клуб, мини голф, детско игралиште. Сместување: сите соби се комплетно опремени со модерен дизајн.