logo

тел: 02 6091-885 моб: 070/217-346

емаил: travel@solvex.net

Локација: Бул. Јане Сандански 67, Скопје


Дома >> Бугарија >> Златни Песоци

Бугарија - Златни Песоци

ЗЛАТНИ ПЕСОЦИ – Бисерот на Бугарската Ривиера, вистинска дестинација за тие, кои го преферираат активниот одмор.
Зеленилото на Националниот парк, прекрасните сончеви плажи блескавите златести песоци – сето тоа се Златните Песоци. Дождливите денови се многу ретки. Температурата на воздухот достигнува до +28С , а на водата - до +25С.
Инфраструктурата на комплексот е така развиена, што секој турист може да најде понуда за својот вкус.
На Златните Песоци изградени се околу 65 хотели, 2 вилни населби, 10 населби со бунгалови, повеќе од 70 ресторани, барови, кафулиња и ноќни клубови, што дава гаранција дека на одморот нема да се досадувате. За задоволување на потребите на туристите изградени се повеќе од 100 продавници,прекрасни аквапаркови и спортски центри за сите видови спортови.
Можете да користите секаков вид екскурзии и други програми.
За одличната eкологија, комплексот секоја година ја добива престижната меѓународна награда "Сино Знаме".

 

 ПОНУДИ Бугарија - Златни Песоци - Резултати од пребарувањето