logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Дома >> Грција >> Јерисос

Грција - Јерисос

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има Сино Знаме за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења околу Света Гора и островот Амулиани.ПОНУДИ Грција - Јерисос - Резултати од пребарувањето

ВИЛА ЏУЛИ I ЈЕРИСОС

ВИЛА ЏУЛИ I ЈЕРИСОС

ВИЛА ЏУЛИ I ЈЕРИСОС   Јерисос – Вила Џули 1     Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има Сино Знаме за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организ
ВИЛА ЏУЛИ II ЈЕРИСОС

ВИЛА ЏУЛИ II ЈЕРИСОС

ВИЛА ЏУЛИ II ЈЕРИСОС   Јерисос – Вила Џули 2   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организира
ВИЛА АТИНА - ЈЕРИСОС

ВИЛА АТИНА - ЈЕРИСОС

ВИЛА АТИНА - ЈЕРИСОС     Јерисос – Вила Атина     Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневн
ВИЛА БИЛИС ЈЕРИСОС

ВИЛА БИЛИС ЈЕРИСОС

ВИЛА БИЛИС ЈЕРИСОС     Јерисос - Вила Билис     Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се орг