logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Албанија - Валона - Резултати од пребарувањето

Hotel ELYSIUM

Hotel ELYSIUM

Локација: Хотелот се наоѓа на 500 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува бар, ресторан, базен, бесплатен паркинг, тераса, градина, детско игралиште, на 1 км одалеченост има бар на плажата кој нуди бесплатни чадори и лежалки. Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, Wi-Fi,фрижидер,  купатило, фен,  тераса. Усл
Hotel NACIONAL

Hotel NACIONAL

Локација: Хотелот се наоѓа на 100 метри од плажата и 1 км од центарот на Валона. Општи информации: Хотелот поседува ресторан, бесплатно Wi-Fi, бесплатен паркинг, бар. Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, кујна, купатило, тераса, бесплатно Wi-Fi. Услуга: RO.     HOTEL NACIONAL Тип на сместување За 7 д
Hotel NIKA

Hotel NIKA

Локација: Хотелот се наоѓа на 100 метри од плажата, 3.5 km од Валона. Општи информации: Хотелот поседува  ресторан, бесплатно Wi-Fi, бесплатен паркинг,  тераса, градина, детско игралиште и бесплатна BBQ опрема. Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ,  купатило, тераса, бесплатно Wi-Fi. Услуга: RO.    
Hotel PICASSO

Hotel PICASSO

Локација: Хотелот се наоѓа на неколку чекори од плажата. Општи информации: Хотелот поседува бар, ресторан, базен, бесплатен паркинг, бесплатно Wi-Fi, тераса, градина. Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, Wi-Fi, минибар,  купатило . Услуга: BB,HB,FB.     HOTEL PICASSO Тип на сместување За 7 ноќи
Hotel REGINA BLU - Radhim

Hotel REGINA BLU - Radhim

Локација: Хотелот се наоѓа на приватна плажа. Општи информации: Хотелот поседува  ресторан, бар, тераса со лежалки и чадори,  бесплатно Wi-Fi, бесплатен паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, фрижидер, сателитска ТВ,  купатило, тераса, бесплатно Wi-Fi. Услуга: BB,HB,FB,All Inclusive.     HOTEL REG
Hotel REGINA CYTI

Hotel REGINA CYTI

Локација: Хотелот се наоѓа на приватна плажа. Општи информации: Хотелот поседува  ресторан, бар, базен со поглед кон морето,  бесплатно Wi-Fi, бесплатен паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, опремена кујна со шпорет, кабелска ТВ,  купатило, фен, влечки, тераса, бесплатно Wi-Fi. Услуга: BB,HB,FB.    
Residence JAZOJ

Residence JAZOJ

Локација: Хотелот се наоѓа на 250 метри од плажата, 3.5 km од Валона. Општи информации: Хотелот поседува  ресторан, бесплатно Wi-Fi, бесплатен паркинг,  градина и детско игралиште. Сместување: Собите се опремени со клима, опремена кујна со шпорет, кабелска ТВ,  купатило, тераса, бесплатно Wi-Fi. Услуга: RO.