logo

тел: 02 6091-885 моб: 070/217-346

емаил: travel@solvex.net

Локација: Бул. Јане Сандански 67, Скопје


Дома >> Турција >> Кемер

Турција - Кемер

КЕМЕР - Се наоѓа на брегот на Средоземното море, на 45 километри од Анталија.
Ресортот располага со многу зеленило и прекрасни плажи.
Ресортот има уникален дух со чувство на оживано пристаниште и спокојна, традиционална атмосфера.
Во градот ќе откриете изобилие од продавници, барови, ресторани и многу можности за спорт и забава.
Кемер располага со две плажи- градската плажа е каменита и нуди различни спортови на вода, а другата го носи името “Месечева Светлина“ и нуди егзотична и рамантична атмосфера создадена од цитроцните дрва зад него.
Кемер има мека средоземна клима и нуди на туристите изобилие од топлина, сонце и зеленило преку поголемиот период од годината.