logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Турција - Мармарис - Резултати од пребарувањето

Hotel BEGONVILLE

Hotel BEGONVILLE

Локација: Хотелот се наоѓа на 1 километар од центарот на Мармарис, на 150 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 104 соби, рецепција, главен ресторан, a la carte ресторан, лоби-бар, бар покрај базенот. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, мини-бар, сеф, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: All Incl
Hotel ELEGANCE

Hotel ELEGANCE

Локација: Хотелот се наоѓа на 3 километри од центарот на Мармарис. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, бар, 2 ресторана, кафе бар, сопствена плажа, конгресна сала, продавница за накит, аптека. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, мини-бар, сеф, телефон, Wi-Fi, купатило со туш и када, козметички сет. Услуга: 
Hotel ELITE WORLD MARMARIS

Hotel ELITE WORLD MARMARIS

Локација: Хотелот се наоѓа на 50 метри од плажата, а од центарот на Мармарис е оддалечен 7 километри. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, 2 ресторана, 3 бара, сопствена плажа со бесплатни чадори и лежалки, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, мини-бар, апарат за кафе/чај, сеф,
Hotel EMRE & BEACH

Hotel EMRE & BEACH

Локација: Хотелот се наоѓа на 3 километри центарот на Мармарис, а плажата е оддалечена 100 метри. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, главен ресторан, бар покрај базенот, тераса бар, ресторан бар, приватна плажа со бесплатни чадори и лежалки, сервис за перење и пеглање, бебиситер, трговски центар - бутици, сендвичари, аптека, сувенири.
Hotel GOLDEN ROCK BEACH

Hotel GOLDEN ROCK BEACH

Локација: Хотелот се наоѓа на 3 километри од центарот на Мармарис, на 5 километри од Иџмелер. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, лоби-бар, снек бар, главен ресторан, a la carte ресторан, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, ЛЕД ТВ, мини-бар, сеф, телефон, Wi-Fi, купатило со
Hotel GRAND PASA

Hotel GRAND PASA

Локација: Хотелот се наоѓа на 3,5 километри од центарот на Мармарис и на 20 минути од водниот парк "Атлантис", на 350 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 280 соби, рецепција, лоби-бар, снек бар, тераса бар, диско бар, главен ресторан, a la carte ресторан, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опреме
Hotel GRAND YAZICI CLUB TURBAN

Hotel GRAND YAZICI CLUB TURBAN

Локација: Хотелот се наоѓа на 5 километри центарот на Мармарис и на 3 километри од Иџмелер. Општи информации: Хотелот поседува 459 соби, рецепција, 2 ресторана, 3 a la carte ресторани, 5 бара, мини-маркет, продавница за накит, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, мини-бар,
Hotel GREEN NATURE DIAMOND

Hotel GREEN NATURE DIAMOND

Локација: Хотелот се наоѓа на неколку метри од центарот на Мармарис.  Општи информации: Хотелот поседува 639 соби, рецепција, 2 ресторана, 4 a la carte ресторани,  7 барови, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, мини-бар, сеф, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, козметички сет ,
Hotel MARTI LA PERLA

Hotel MARTI LA PERLA

Локација: Хотелот се наоѓа на 15 минути пешачење до центарот на Мармарис, на 150 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 197 соби, рецепција, главен ресторан, 2 a la carte ресторани, 4 бара, сопствена плажа со лежалки, чадори и крпи, сервис за перење и пеглање, шопинг центар - бутици, сувенири, накит, супер маркет, менувачница, паркин
Hotel MARTI RESORT DELUXE

Hotel MARTI RESORT DELUXE

Локација: Хотелот се наоѓа во срцето на Мармарис. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, 4 ресторана, слаткарница, 4 бара, шопинг центар, сервис за перење и пеглање, бебиситер, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, мини-бар, сеф, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, наметки и папучи (на барање), тераса. Услуга: Ultra
Hotel PASA BAY

Hotel PASA BAY

Локација: Хотелот се наоѓа на 300 метри центарот на Мармарис, а плажата е оддалечена 1 километар. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан, лоби-бар, снек бар, сервис за перење и пеглање, маркет. Сместување: Собите се опремени со клима, ЛЕД ТВ, мини-бар, сеф, телефон, Wi-Fi, купатило со када, фен, тераса. Услуга: All Inclusive
HOTEL PASA BEACH

HOTEL PASA BEACH

Локација: Хотелот се наоѓа на 2 километри од центарот на Мармарис, на самата плажа.  Општи информации: Хотелот поседува 427 соби, рецепција, 2 ресторана, 3 бара, сервис за перење и пеглање, сопствена плажа, продавница за накит, бутик, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, ЛЕД ТВ, мини-бар, сеф, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тера