logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Црна Гора - Рафаиловичи - Резултати од пребарувањето

Hotel OBALA

Hotel OBALA

Локација: Хотелот се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, ресторан "Обала"со тераса на плажата. Сместување: Собите се опремени со  клима, кабелска ТВ, фрижидер, купатило со туш, тераса. Спорт и забава: Организирани екскурзии, музички вечери, изнајмување на бродчиња, нуркање, скиј
Hotel OBALA PLUS

Hotel OBALA PLUS

Локација: Хотелот се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот припаѓа на комплексот хотел Обала. Поседува 1/2 и 1/3 соби,  рецепција, ресторан, бар, фах услуги, перење и пеглање, чадори и лежалки на плажата, интернет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со  клима, кабелска ТВ, Wi-Fi, фрижидер, купатило со
Hotel PONTA NOVA

Hotel PONTA NOVA

Локација: Хотелот се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот поседува 1/2 соби и апартмани (1-6 лица), рецепција, сеф, градина, лифт, ресторан, бар покрај базенот, факс услуги, перење и пеглање, интернет, паркинг. Сместување: Собите се луксузно опремени со  клима, кабелска ТВ, Wi-Fi, фрижидер, купатило со туш/кад