logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Турција - Сиде - Резултати од пребарувањето

CALIDO MARIS HOTEL ,Сиде

CALIDO MARIS HOTEL ,Сиде

CALIDO MARIS HOTEL  од EUR 762 00  2 возрасни   Локација: Хотелот се наоѓа во областа Сиде. Приближно е 75км од аеродромот во Анталија. 20kм од центарот на Сиде.  Сместување: Хотелот располага со вкупен број на 430 соби. Сите соби се со тоалет со када или туш, фен, централна клима, телефон, мини бар, се
OZ HOTELS SIDE PREMIUM

OZ HOTELS SIDE PREMIUM

OZ HOTELS SIDE PREMIUM  од EUR100000 2 возрасни   Локација: Хотелот се наоѓа во областа Сиде. Приближно е 57км од аеродромот во Анталија. 10kм од центарот на Сиде.    Сместување: Хотелот располага со вкупен број на 498 соби. Сите соби се со тоалет со када или туш, фен, централна клима, мини бар (се надополнува с
RIOLAVITAS SPA & RESORT ,Сиде

RIOLAVITAS SPA & RESORT ,Сиде

RIOLAVITAS SPA & RESORT  од EUR 1210 00  2 возрасни Локација: Хотелот се наоѓа во Соргун на 75км од аеродромот во Анталија и 8км од градот Сиде.Сместување: Вкупно 362 соби, сите соби се опремени со тоалет со туш кабина, фен, телефон, сеф (со доплата), мини бар (се дополнува секој ден со вода), електричен бокал, сет за кафе
SEADEN SEA WORLD RESORT&SPA

SEADEN SEA WORLD RESORT&SPA

SEADEN SEA WORLD RESORT&SPA  од EUR 1218 00  2 возрасни   Локација: Хотелот се наоѓа во областа Сиде. Приближно е 70км од аеродромот во Анталија. 17kм од центарот на Сиде.    Сместување: Хотелот располага со вкупен број на 530 соби распоредени во три згради.  Сите соби се опремени со тоал
SUNMELIA BEACH ,Сиде

SUNMELIA BEACH ,Сиде

SUNMELIA BEACH  од 912 еуро 2 возрасни Локација: Хотелот се наоѓа во областа Kizilagac, оддалечен 70км од аеродромот во Анталија и 10км од Сиде и Манавгат. Сместување: Вкупен број на соби 590. Стандардни соби (36м², една спална соба, едно купатило, макс.2+1 лице), Стандардни соби со кревети на спрат (40м², една спална со