logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Hotel VICTORIA PALACE zvezdazvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Сончев Брег

Локација: На самата плажa, во северниот дел на комплексот, оддалеченост од центарот на комплексот 1 км. До центарот на комплексот може да се стигне пешки по шеталиштето покрај морскиот брег или со мини вовче.

Општи информации: Хотелот е изграден во 2003 година. Располага со 546 соби, 8 спрата, 4 лифта (2 панорамни), рецепција, сеф, 2 ресторана, 2 бара, маркет, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со сателитска TВ, клима, мини-бар, Wi-Fi, телефон, сеф, купатило со када, фен и тераса.

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/All Inclusive.

Спорт и забава: Надворешен и внатрешен базен со бар, детски базен (лежалки и чадори за сонце - бесплатно), игри во вода, СПА центар, фитнес центар, сауна, масажа, салон за убавина.

 

Victoria Palace 5*           BB/HB/ALL
DBL соба со поглед кон морето (2/2+2/3)  15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. DBL  соба со поглед кон морето BB 23 31 43 47 43 31 23
SGL соба со поглед кон морето  /1 лице/ 35 56 85 94 85 56 35
DBL соба со поглед кон морето  /2 лица/ 46 62 85 94 85 62 46
DBL соба со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 64 87 119 132 119 87 64
1 возрасен + 1 детe (00-04,99) 35 56 85 94 85 56 35
1 возрасен + 1 детe (05-11,99) 35 56 85 94 85 56 35
1 возрасен + 2 деца (00-04,99) 35 56 85 94 85 56 35
1 возрасен + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 35 56 85 94 85 56 35
1 возрасен + 2 деца (05-11,99 ) 46 62 85 94 85 62 46
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) 46 62 85 94 85 62 46
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) 46 62 85 94 85 62 46
2 возрасни + 2 деца (00-04,99) 46 62 85 94 85 62 46
2 возрасни + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 46 62 85 94 85 62 46
2 возрасни + 2 деца (05-11,99 ) 58 78 106 118 106 78 58
DBL соба  со поглед кон парк -(2/2+2/3) 15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. DBL соба со поглед кон парк BB 21 29 40 45 40 29 21
SGL соба со поглед кон парк /1 лице/ 31 52 81 90 81 52 31
DBL соба со поглед кон парк /2  лица/ 41 58 81 90 81 58 41
DBL соба со поглед кон парк + дополнително легло /3 лица/ 58 81 113 126 113 81 58
1 возрасен + 1 детe (00-04,99) 31 52 81 90 81 52 31
1 возрасен + 1 детe (05-11,99) 31 52 81 90 81 52 31
1 возрасен + 2 деца (00-04,99) 31 52 81 90 81 52 31
1 возрасен + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 31 52 81 90 81 52 31
1 возрасен + 2 деца (05-11,99) 41 58 81 90 81 58 41
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) 41 58 81 90 81 58 41
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) 41 58 81 90 81 58 41
2 возрасни + 2 деца (00-04,99) 41 58 81 90 81 58 41
2 возрасни + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 41 58 81 90 81 58 41
2 возрасни + 2 деца (05-11,99) 52 72 101 112 101 72 52
DBL соба со поглед кон парк без балкон (1/2+0/2) 15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. DBL соба со поглед кон парк без балконBB 18 26 37 41 37 26 18
SGL соба со поглед кон парк без балкон соба /1 лице/ 28 48 74 83 74 48 28
DBL соба со поглед кон парк без балкон соба /2 лица/ 37 53 74 83 74 53 37
DBL соба со поглед кон парк без балкон + дополнително легло /3 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 1 детe (00-04,99) 28 48 74 83 74 48 28
1 возрасен + 1 детe (05-11,99) 28 48 74 83 74 48 28
1 возрасен + 2 деца (00-04,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 2 деца (00-04,99 )(05-11,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 2 деца (05-11,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
STUDIO соба со поглед кон морето -(2/2+2/3) 15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. STUDIO со поглед кон морето  BB 25 33 45 49 45 33 25
изнајмување STUDIO со поглед кон морето /2 лица/ 51 67 90 99 90 67 51
STUDIO со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 71 93 126 138 126 93 71
1 возрасни + 2 деца (00-11,99) 51 67 90 99 90 67 51
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) 51 67 90 99 90 67 51
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) 51 67 90 99 90 67 51
2 возрасни + 2 деца (00-04,99) 51 67 90 99 90 67 51
2 возрасни + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 51 67 90 99 90 67 51
2 возрасни + 2 деца (05-11,99) 63 83 112 124 112 83 63
DBL соба со поглед кон морето -(2/2+2/3)  15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. DBL  соба со поглед кон морето HB 25 37 48 53 48 37 25
SGL соба со поглед кон морето  /1 лице/ 38 66 97 106 97 66 38
DBL соба со поглед кон морето  /2 лица/ 51 74 97 106 97 74 51
DBL соба со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 71 103 135 148 135 103 71
1 возрасен + 1 детe (00-04,99) 38 66 97 106 97 66 38
1 возрасен + 1 детe (05-11,99) 38 66 97 106 97 66 38
1 возрасен + 2 деца (00-04,99) 38 66 97 106 97 66 38
1 возрасен + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 38 66 97 106 97 66 38
1 возрасен + 2 деца (05-11,99 ) 51 74 97 106 97 74 51
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) 51 74 97 106 97 74 51
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) 51 74 97 106 97 74 51
2 возрасни + 2 деца (00-04,99) 51 74 97 106 97 74 51
2 возрасни + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 51 74 97 106 97 74 51
2 возрасни + 2 деца (05-11,99 ) 63 92 121 132 121 92 63
DBL соба со поглед кон парк -(2/2+2/3) 15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. DBL соба со поглед кон парк  HB 23 35 46 51 46 35 23
SGL соба со поглед кон парк /1 лице/ 35 62 92 101 92 62 35
DBL соба со поглед кон парк /2  лица/ 46 69 92 101 92 69 46
DBL соба со поглед кон парк + дополнително легло /3 лица/ 64 97 129 142 129 97 64
1 возрасен + 1 детe (00-04,99) 35 62 92 101 92 62 35
1 возрасен + 1 детe (05-11,99) 35 62 92 101 92 62 35
1 возрасен + 2 деца (00-04,99) 35 62 92 101 92 62 35
1 возрасен + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 35 62 92 101 92 62 35
1 возрасен + 2 деца (05-11,99) 46 69 92 101 92 69 46
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) 46 69 92 101 92 69 46
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) 46 69 92 101 92 69 46
2 возрасни + 2 деца (00-04,99) 46 69 92 101 92 69 46
2 возрасни + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 46 69 92 101 92 69 46
2 возрасни + 2 деца (05-11,99) 58 86 115 127 115 86 58
DBL соба со поглед кон парк без балкон -(1/2+0/2) 15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. DBL соба со поглед кон парк без балкон HB 21 32 43 47 43 32 21
SGL соба со поглед кон парк без балкон /1 лице/ 31 58 85 94 85 58 31
DBL соба со поглед кон парк без балкон соба /2 лица/ 41 64 85 94 85 64 41
DBL соба со поглед кон парк без балкон + дополнително легло /3 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 1 детe (00-04,99) 31 58 85 94 85 58 31
1 возрасен + 1 детe (05-11,99) 31 58 85 94 85 58 31
1 возрасен + 2 деца (00-04,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 2 деца (00-04,99 )(05-11,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 2 деца (05-11,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
STUDIO со поглед кон морето (2/2+2/3)  15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. STUDIO со поглед кон морето  HB 28 39 51 55 51 39 28
изнајмување STUDIO со поглед кон морето /2 лица/ 55 78 101 110 101 78 55
STUDIO  со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 77 109 142 155 142 109 77
1 возрасни + 2 деца (00-11,99) 55 78 101 110 101 78 55
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) 55 78 101 110 101 78 55
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) 41 64 85 94 85 64 41
2 возрасни + 2 деца (00-04,99) 55 78 101 110 101 78 55
2 возрасни + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 55 78 101 110 101 78 55
2 возрасни + 2 деца (05-11,99 ) 69 98 127 138 127 98 69
DBL соба со поглед кон морето -(2/2+2/3)  15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. DBL  соба со поглед кон морето ALL 35 46 58 62 58 46 35
SGL соба со поглед кон морето  /1 лице/ 52 83 115 124 115 83 52
DBL соба со поглед кон морето  /2 лица/ 69 92 115 124 115 92 69
DBL соба со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 97 129 161 174 161 129 97
1 возрасен + 1 детe (00-04,99) 52 83 115 124 115 83 52
1 возрасен + 1 детe (05-11,99) 52 83 115 124 115 83 52
1 возрасен + 2 деца (00-04,99) 52 83 115 124 115 83 52
1 возрасен + 2 деца (00-04,99 )(05-11,99 ) 52 83 115 124 115 83 52
1 возрасен + 2 деца (05-11,99 ) 69 92 115 124 115 92 69
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) 69 92 115 124 115 92 69
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) 69 92 115 124 115 92 69
2 возрасни + 2 деца (00-04,99) 69 92 115 124 115 92 69
2 возрасни + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 69 92 115 124 115 92 69
2 возрасни + 2 деца (05-11,99 ) 86 115 144 155 144 115 86
DBL соба со поглед кон парк -(2/2+2/3)  15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. DBL соба со поглед кон парк  ALL 32 44 55 60 55 44 32
SGL соба со поглед кон парк /1 лице/ 48 79 110 120 110 79 48
DBL соба со поглед кон парк /2  лица/ 64 87 110 120 110 87 64
DBL соба со поглед кон парк + дополнително легло /3 лица/ 90 122 155 167 155 122 90
1 возрасен + 1 детe (00-04,99) 48 79 110 120 110 79 48
1 возрасен + 1 детe (05-11,99) 48 79 110 120 110 79 48
1 возрасен + 2 деца (00-04,99) 48 79 110 120 110 79 48
1 возрасен + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 48 79 110 120 110 79 48
1 возрасен + 2 деца (05-11,99 ) 64 87 110 120 110 87 64
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) 64 87 110 120 110 87 64
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) 64 87 110 120 110 87 64
2 возрасни + 2 деца (00-04,99) 64 87 110 120 110 87 64
2 возрасни + 2 деца (00-04,99)(05-11,99) 64 87 110 120 110 87 64
2 возрасни + 2 деца (05-11,99 ) 81 109 138 150 138 109 81
DBL соба со поглед кон парк без балкон -
(1/2+0/2)
15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. DBL соба со поглед кон парк без балкон ALL 30 41 52 56 52 40 30
SGL соба со поглед кон парк без балкон  /1 лице/ 45 75 104 113 104 72 45
DBL соба со поглед кон парк без балкон  /2 лица/ 60 83 104 113 104 81 60
DBL соба со поглед кон парк без балкон + дополнително легло /3 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 1 детe (00-04,99) 45 75 104 113 104 72 45
1 возрасен + 1 детe (05-11,99) 45 75 104 113 104 72 45
1 возрасен + 2 деца (00-04,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 2 деца (00-04,99)(05-11,99 ) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 2 деца (05-11,99 ) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
STUDIO со поглед кон морето -(2/2+2/3) 15.05-10.06 11.06-25.06 26.06-11.07 12.07-22.08 23.08-30.08 31.08-10.09 11.09-30.09
п.п. STUDIO со поглед кон морето ALL 37 48 60 64 60 48 37
изнајмување STUDIO  со поглед кон морето /2 лица/ 74 97 120 129 120 97 74
STUDIO со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 103 135 167 180 167 135 103
1 возрасни + 2 деца (00-11,99) 74 97 120 129 120 97 74
2 возрасни + 1 детe (00-04,99) 74 97 120 129 120 97 74
2 возрасни + 1 детe (05-11,99) 74 97 120 129 120 97 74
2 возрасни + 2 деца (00-04,99) 74 97 120 129 120 97 74
2 возрасни + 2 деца (00-04,99)(05-11,99 ) 74 97 120 129 120 97 74
2 возрасни + 2 деца (05-11,99 ) 92 121 150 161 150 121 92

15% Попуст за резервации направени во периодот 01.06.-31.07. и плати 100% до 10.08. важи за ПРИСТИГНУВАЊА во периодот 01.09.-10.09.

1 бесплатно ноќевање за резервации со престој од 7 до 13 ноќевања, важи за пристигнувања во периоди од 15.05.-10.06. & 11.09.-23.09.

2 бесплатни ноќевања за резервации со престој од 14 до 20 ноќевања, важи за пристигнувања во периоди од 15.05.-10.06. & 11.09.-23.09.


Слични понуди

Hotel SMARTLINE MERIDIAN

Hotel SMARTLINE MERIDIAN

Локација: Хотелот се наоѓа на 200 метри од плажата, на 800 метри од центарот на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува 268 соби, рецепција, сеф, 3 ресторана, 2 бара, мини-маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, Wi-Fi, телефон, купатило, фен, тераса. Услуга: Полу пансион/All Inclu
Hotel YUNONA

Hotel YUNONA

Локација: Хотелот се наоѓа на втората линија во центарот на комплексот на 150 метри од плажата . Општи информации: Хотелот е поделен на 2 дела и поседува 112 соби, 4 апартмани, хол со место за одмор со телевизор, сеф со доплата на рецепција, ресторан, менувачница. Сместување: Собите се опремени со кабловска ТВ, клима, мини-бар, телефон,
Hotel TRAKIA PLAZA

Hotel TRAKIA PLAZA

Локација: Хотелот се наоѓа на 100 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 3 бара, менувачница, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава:  Надво
Hotel DUNAV

Hotel DUNAV

Локација: Хотелот се наоѓа на 200 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со  166 соби, рецепција, ресторан, лоби-бар, градина, менувачница, сеф, паркинг.  Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, Wi-Fi, телефон, купатило, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен