logo

тел: 02 6091-885 моб: 070/217-346

емаил: travel@solvex.net


Aparthotel BLACK SEA RAMA GOLF & VILLAS CLUB RESIDENCE zvezdazvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Каварна

Локација: Се наоѓа на 3 минути од плажата. 

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, 4 ресторан, 3 бара, сервис за перење и пеглање, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса.

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион.

Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, детско игралиште, фитнес центар, СПА центар, внатрешен базен, тенис, голф.

 

Black Sea Rama Golf&Villas Club Residence Apart Hotel BB/HB/FB
изнајмување Bell Tower Villa со 2 спални (4/5)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Bell Tower Villa со 2 спални BB 4 лица 190 219 190
Bell Tower Villa + дополнително легло 213 242 213
4 возрасни + 1 детe (06-11,99) 201 230 201
изнајмување Bell Tower Premium Villa со 3 спални (6/7) 01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Bell Tower Villa со 3 спални BB 6 лица 230 265 230
Bell Tower Villa  + дополнително легло 253 288 253
6 возрасни + 1 детe (06-11,99) 242 276 242
Green Villas со 2 спални (4/5)    01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Green Villas со 2 спални BB 4 лица 288 322 288
Green Villas 2-Bedrooms + дополнително легло 311 345 311
4 возрасни + 1 детe (06-11,99) 299 334 299
Deluxe Private Villa со базен и 3 спални (6/7)   01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Deluxe Private Villa со 3 спални BB 6 лица 305 339 305
Deluxe Private Villa  + дополнително легло 328 362 328
6 возрасни + 1 детe (06-11,99) 316 351 316
Deluxe Private Villa со 4 спални + базен (8/9)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Deluxe Private Villa со 4 спални BB 8 лица 322 362 322
Deluxe Private Villa  + дополнително легло 345 385 345
8 возрасни + 1 детe (06-11,99) 334 374 334
Deluxe Private Villa со 4 спални со поглед кон море + базен (8/9)   01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Deluxe Private Villa со 4 спални со поглед кон море BB 8 лица 368 426 368
Deluxe Private Villa SV  + дополнително легло 391 449 391
8 возрасни + 1 детe (06-11,99) 380 437 380
доплата за HB по лице 25 25 25
доплата за FB по лице 46 46 46
цените се валидни само за престој од 1 до 2 ноќевања      
Black Sea Rama Golf&Villas Club Residence Apart Hotel BB/HB/FB
изнајмување Bell Tower Villa  со 2 спални (4/5)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Bell Tower Villa  со 2 спални BB 4 лица 178 207 178
Bell Tower Villa + дополнително легло 201 230 201
4 возрасни + 1 детe (06-11,99) 190 219 190
изнајмување Bell Tower Premium Villa со 3 спални (6/7)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Bell Tower Villa со 3 спални BB 6 лица 219 253 219
Bell Tower Villa  + дополнително легло 242 276 242
6 возрасни + 1 детe (06-11,99) 230 265 230
Green Villas со 2 спални (4/5)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Green Villas со 2 спални BB 4 лица 276 311 276
Green Villas со 2 спални + дополнително легло 299 334 299
4 возрасни + 1 детe (06-11,99) 288 322 288
Deluxe Private Villa со 3 спални + базен (6/7)   01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Deluxe Private Villa со 3 спални BB 6 лица 293 328 293
Deluxe Private Villa  + дополнително легло 316 351 316
6 возрасни + 1 детe (06-11,99) 305 339 305
Deluxe Private Villa со 4 спални + базен (8/9)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Deluxe Private Villa со 4 спални BB 8 лица 311 351 311
Deluxe Private Villa  + дополнително легло 334 374 334
8 возрасни + 1 детe (06-11,99) 322 362 322
Deluxe Private Villa со 4 спални со поглед кон море + базен  (8/9)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Deluxe Private Villa со 4 спални со поглед кон море BB 8 лице 357 414 357
Deluxe Private Villa со поглед кон море  + дополнително легло 380 437 380
8 возрасни + 1 детe (06-11,99) 368 426 368
доплата за HB по лице 25 25 25
доплата за FB по лице 46 46 46
цените се валидни само за престој од 3 до 5 ноќевања      
       
Black Sea Rama Golf&Villas Club Residence Apart Hotel BB/HB/FB
изнајмување Bell Tower Villa  со 2 спални (4/5)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Bell Tower Villa  со 2 спални BB 4 лица 167 196 167
Bell Tower Villa + дополнително легло 190 219 190
4 возрасни + 1 детe (06-11,99) 178 207 178
изнајмување Bell Tower Premium Villa со 3 спални (6/7)   01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Bell Tower Villa со 3 спални BB 6 лица 207 242 207
Bell Tower Villa  + дополнително легло 230 265 230
6 возрасни + 1 детe (06-11,99) 219 253 219
Green Villas со 2 спални (4/5)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Green Villas со 2 спални BB 4 лица 265 299 265
Green Villas со 2 спални + дополнително легло 288 322 288
4 возрасни + 1 детe (06-11,99) 276 311 276
Deluxe Private Villa со 3 спални + базен (6/7)   01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Deluxe Private Villa со 3 спални BB 6 лица 282 316 282
Deluxe Private Villa  + дополнително легло 305 339 305
6 возрасни + 1 детe (06-11,99) 293 328 293
Deluxe Private Villa со 4 спални + базен (8/9)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Deluxe Private Villa со 4 спални BB 8 лица 299 339 299
Deluxe Private Villa  + дополнително легло 322 362 322
8 возрасни + 1 детe (06-11,99) 311 351 311
Deluxe Private Villa со 4 спални со поглед кон море + базен (8/9)   01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
изнајмување Deluxe Private Villa со 4 спални со поглед кон море  BB 8 лица 345 403 345
Deluxe Private Villa со поглед кон море + дополнително легло 368 426 368
8 возрасни + 1 детe (06-11,99) 357 414 357
доплата за HB по лице 25 25 25
доплата за FB по лице 46 46 46
цените се валидни само за престој од 6 или повеќе ноќевања.      

 

 

Black Sea Rama Club Residence   BB/HB/FB
STUDIO со поглед кон морето (2/2+1)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
STUDIO со поглед кон морето BB /2 лица/ 104 132 104
STUDIO со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 127 155 127
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 115 144 115
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето (2/2+1)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето BB /2 лица/ 138 173 138
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 161 196 161
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 150 184 150
апартман со 2 спални со поглед кон морето (4/4+1)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
апартман со 2 спални со поглед кон морето BB /4 лица/ 201 230 201
апартман со 2 спални со поглед кон морето + дополнително легло /5 лица/ 224 253 224
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 213 242 213
доплата за HB по лице 25 25 25
доплата за FB по лице 46 46 46
цените се валидни само за престој од 1 до 2 ноќевања.      
       
Black Sea Rama Club Residence   BB/HB/FB
STUDIO со поглед кон морето (2/2+1)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
STUDIO со поглед кон морето BB /2 лица/ 98 127 98
STUDIO со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 121 150 121
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 109 138 109
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето (2/2+1)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето BB /2 лица/ 132 167 132
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 155 190 155
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 144 178 144
апартман со 2 спални со поглед кон морето (4/4+1)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
апартман со 2 спални со поглед кон морето BB /4 лица/ 190 219 190
апартман со 2 спални со поглед кон морето + дополнително легло /5 лица/ 213 242 213
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 201 230 201
доплата за HB по лице 25 25 25
доплата за FB по лице 46 46 46
цените се валидни само за престој од 3 до 5 ноќевања      
       
Black Sea Rama Club Residence   BB/HB/FB
STUDIO со поглед кон морето (2/2+1)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
STUDIO со поглед кон морето BB /2 лица/ 92 121 92
STUDIO со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 115 144 115
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 104 132 104
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето (2/2+1)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето BB /2 лица/ 127 155 127
апартман со 1 спална соба со поглед кон морето + дополнително легло /3 лица/ 150 178 150
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 138 167 138
апартман со 2 спални со поглед кон морето (4/4+1)  01.04-15.06 16.06-15.09 16.09-31.10
апартман со 2 спални со поглед кон морето BB /4 лица/ 178 207 178
апартман со 2 спални со поглед кон морето + дополнително легло /5 лица/ 201 230 201
2 возрасни + 1 детe (06-11,99) 190 219 190
доплата за HB по лице 25 25 25
доплата за FB по лице 46 46 46
цените се валидни само за престој од 6 или повеќе ноќевања.      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Слични понуди

Aparthotel ROYAL COVE

Aparthotel ROYAL COVE

Локација: Се наоѓа на 70 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува 47 соби, рецепција, сеф, ресторан, бар, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, детско игр
Vila ALLEGRA

Vila ALLEGRA

Локација: Се наоѓа на 50 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава: Надворешен базен, детско игралиште, скара. &n
Hotel THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT

Hotel THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT

Локација: Се наоѓа на 4 минути од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува 87 соби, рецепција, сеф, 5 ресторана, 2 бара, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек. Спорт и забава: Надворешен базен, д
Hotel WHITE LAGOON

Hotel WHITE LAGOON

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, тобогани,