logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Hotel RIVA PARK zvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Сончев Брег

Локација: Хотелот се наоѓа на 2 минути од плажата.

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан,  бар,  паркинг.

Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.

Услуга: All Inclusive.

Спорт и забава:  Надворешен базен, детски базен, детско игралиште, масажа.

 

Riva Park 4*       ALL
DBL соба /2+0/(1/1+1/2)  01.05-05.06 06.06-17.06 18.06-09.07 10.07-20.08 21.08-04.09 05.09-22.09 23.09-30.09
п.п. DBL /2+0/ ALL 31 38 46 53 46 38 31
DBL соба  /2+0/ - SGL употреба  31 38 58 82 58 38 31
DBL соба   /2+0/ /2 лица/ 62 76 92 106 92 76 62
DBL /2+0/ + дополнително легло /3 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 1 детe (02-12,99) 47 57 69 79 69 57 47
1 возрасен + 2 деца (02-12,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 1 детe (02-12,99)  N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
DBL соба /2+1/(2/2+1/3)  01.05-05.06 06.06-17.06 18.06-09.07 10.07-20.08 21.08-04.09 05.09-22.09 23.09-30.09
п.п. DBL /2+1/ ALL 31 38 46 55 46 38 31
DBL соба /2+1/ - SGL употреба  N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
DBL соба /2+1/ /2 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
DBL /2+1/ + дополнително легло /3 лица/ 87 106 129 155 129 106 87
1 возрасен + 1 детe (02-12,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 2 деца (02-12,99) 62 76 92 110 92 76 62
2 возрасни + 1 детe (02-12,99)  62 76 92 110 92 76 62
DBL со поглед кон градот соба /2+2/ (2/2+2/3+1)  01.05-05.06 06.06-17.06 18.06-09.07 10.07-20.08 21.08-04.09 05.09-22.09 23.09-30.09
п.п. DBL со поглед кон градот /2+2/ ALL 31 38 47 53 47 38 31
DBL со поглед кон градот /2+2/  соба /2 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
DBL со поглед кон градот /2+2/ + дополнително легло /3 лица/ 87 106 132 148 132 106 87
1 возрасен + 1 детe (02-12,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 2 деца (02-12,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 1 детe (02-12,99)  N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 2 деца (02-12,99)  78 95 118 132 118 95 78
DBL соба со поглед кон базен /2+2/ (2/2+2/3+1)  01.05-05.06 06.06-17.06 18.06-09.07 10.07-20.08 21.08-04.09 05.09-22.09 23.09-30.09
п.п. DBL соба со поглед кон базен /2+2/ ALL 31 40 49 55 49 40 31
DBL соба со поглед кон базен /2+2/  соба /2 лица/ N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
DBL соба со поглед кон базен /2+2/ + дополнително легло /3 лица/ 87 113 138 155 138 113 87
1 возрасен + 1 детe (02-12,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1 возрасен + 2 деца (02-12,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 1 детe (02-12,99)  N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2 возрасни + 2 деца (02-12,99)  78 101 124 138 124 101 78

10% попуст за резервации направени до 30.04 и платени 100% до 05.05

21 = 18 ... 14 = 12; 13 = 12; 12 = 11; 11 = 10, 10 = 9; 9 = 8; 8 = 7; 7 = 6 за пристигнувања до 10.06 и по 26.08.


Слични понуди

Hotel WELA

Hotel WELA

Локација: Се наоѓа на 200 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, сеф, 2 ресторана, 3 бара, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен и тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базе
Hotel KARLOVO

Hotel KARLOVO

Локација: Хотелот се наоѓа на 200 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Секоја соба е опремена со клима, сателитска ТВ, телефон, Wi-Fi, кујна/мини-бар, купатило, фен, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн Пансион. Спорт и забава: Над
Hotel IVANA PALACE

Hotel IVANA PALACE

Локација: Се наоѓа на 300 метри од плажата, во западниот дел на Сончев Брег. Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, продавница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен и тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу
Hotel BORA BORA

Hotel BORA BORA

Локација: Се наоѓа на 50 метри од плажата.Општи информации: Хотелот поседува 31 соба, рецепција, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, телефон, кујна/мини-бар, купатило, фен, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек.Спорт и забава: Надворешен базен со детски дел.   Bora Bora