logo

тел: 02 6091-885 моб: 070/217-346

емаил: travel@solvex.net

Локација: Бул. Јане Сандански 67, Скопје


Hotel PAPAIOANNOU - Едипсос zvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Грција
Место: Евиа

Локација: Се наоѓа во Едипсос на само 200 метри од плажа.

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, паркинг, ресторан.

Сместување: Секоја соба поседува клима, ТВ, тоалет, тераса, Wi-Fi. 
 
Услуга: Полу пансион.
 
 
 
HB 21.06.- 30.06. 30.06.- 09.07. 09.07.- 18.07. 18.07.- 27.07. 27.07.- 05.08. 05.08.- 14.08. 14.08.- 23.08. 23.08.- 01.09. 01.09.- 10.09.
1/2 соба 162 162 162 207 207 207 199 162 162

 

  • Цена по лице за 9 ноќевања - 10 дена на база полу пансион. 

 

-Деца до 7 г. - бесплатно.

-Деца 7-14,99 г. - 50%.

 

*Автобуски превоз - возрасни - 60 евра / деца 2-10 г. - 30 евра.

 

 

*ВАЖНО!

Од 01.01.2018 во хотелите е воведено наплатување на туристичка такса. Износот се разликува според категоризацијата на хотелот.

Туристичката такса за престој е подложна на промени и се плаќа директно во хотелот:

-5* хотели: 4 € од соба од ноќевање
-4* хотели: 3 € од соба од ноќевање
-3*хотели: 1.50 € од соба од ноќевање
-1* & 2* хотели: 0.50 € од соба од ноќевање


ПОНУДИ - Резултати од пребарувањето